ZLATNA KUNA ZA 2022. – Priznanja HGK najuspješnijim požeško-slavonskim tvrtkama

Datum objave: 05. 10. 2023. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Najuspješnije poslovanje u prošloj godini u Požeško-slavonskoj županiji imale su tvrtke Agronom d.o.o. iz Požege u kategoriji velikih trgovačkih društava, Poljoprivreda Lipik d.d. iz Lipika kao srednje trgovačko društvo i Oroz pharm d.o.o. iz Pleternice kao malo trgovačko društvo. Na svečanosti organiziranoj u prostoru županijske komore Požega uručena su im priznanja „Zlatna kuna“.

Gospodarsko vijeće Županijske komore Požega danas je na svečanoj sjednici uručilo plakete “Zlatna kuna” malim, srednjim i velikim poduzetnicima u Požeško-slavonskoj županiji za uspješno poslovanje i doprinos razvoju zajednice. Plakete su dodijeljene na temelju financijskih pokazatelja uspješnosti poslovanja i saznanjima o ugledu među poduzetnicima.

Zlatnu plaketu za najuspješnije malo trgovačko društvo u 2022. godini dobila je tvrtka Oroz pharm d.o.o. iz Pleternice. Zlatnu plaketu za najuspješnije srednje trgovačko društvo u 2022. godini dobila je tvrtka Poljoprivreda Lipik d.d. Iz Lipika i ovo im je treća Zlatna kuna, a Zlatnu plaketu za najuspješnije veliko trgovačko društvo u 2022. godini dobila je tvrtka Agronom d.d. iz Požege kojoj je to također 3. Zlatna kuna.

Sve nazočne, a posebno dobitnike prigodnim su riječima pozdravili predsjednik Županijske komore Požega Goran Šutalo, požeški gradonačelnik dr. sc. Željko Glavić i požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

“U ovo vrijeme velikih izazova, brze izmjene tehnologija, nedostatka radne snage zbog različitih globalnih poremećaja teško je biti dobar, teško je biti uspješan, a pogotovo je teško biti među najuspješnijima.U ime svih građana Požege čestitam svima koji su dobili ovo izuzetno vrijedno priznanje. Kao Grad trudimo se omogućiti i olakšati sve one uvjete koji su vama i vašim zaposlenicima potrebni, a vezani su za život ovdje u Požegi, kao što su škole, vrtići i slično.” rekao je gradonačelnik.

“Hvala vam svima koji svojom poduzetničkom vizijom u ovim teškim, izazovnim vremenima kreirate nove proizvode, nove usluge, otvarate nova radna mjesta i najviše utičete na gospodarski razvoj cijele naše županije. Hvala na odvažnosti i hrabrosti jer biti poduzetnik danas je jednako teško i kao prije pet godina i 30 godina. Rad je ono što oplemenjuje i ono što stvara i uvijek ću, na bilo kojoj poziciji, pokušati pomoći da poticajno okruženje koje se za poduzetništvo stvara na području naše županije bude još kvalitetnije,” naglasila je županica Jozić.

TEKST: S. Pok                     FOTO: S. Pok/PSŽ

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn