ZLATNA KUNA ZA 2017. – Priznanja HGK najuspješnijim požeško-slavonskim poduzetnicima

Datum objave: 14. 12. 2018. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Gospodarsko vijeće Županijske komore Požega danas je na svečanoj sjednici uručilo plakete “Zlatna kuna” malim, srednjim i velikim poduzetnicima u Požeško-slavonskoj županiji za uspješno poslovanje i doprinos razvoju zajednice u 2017. godini.

Plakete su dodijeljene na temelju financijskih pokazatelja uspješnosti poslovanja i saznanjima o ugledu među poduzetnicima. Dobitnici plaketa u kategorijama za veliko, srednje i malo uspješno trgovačko društvo su Color Grupa iz Požege za veliko trgovačko društvo, Magma iz Požege za srednje trgovačko društvo te Poljoprivreda Lipik za malo trgovačko društvo.

O aktualnom stanju gospodarstva i recentnim pokazateljima u Požeško-slavonskoj županiji govorio je predsjednik Gospodarskog vijeća Županijske komore Luka Balenović, a Zvonimir Savić, direktor Sektora za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize održao je izlaganje na temu „Razvojna raznolikost Hrvatske (s posebnim osvrtom na Požeško-slavonsku županiju)”.

Uz gradonačelnika Požege Darka Puljašića i požeško-slavonsko župana Alojza Tomaševića sjednici su nazočili drugi predstavnici društveno-političkog života grada i županije, brojni predstavnici značajnijih trgovačkih društava te predstavnici institucija značajnih za gospodarstvo.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn