“ŽIVOT NIJE SIV” NAJPRODAVANIJI ALBUM – Osječanka Mia Demšić nastavlja osvajati srca hrvatskih slušatelja

Datum objave: 19. 7. 2018. | Kategorija: Scena

život nije siv_slika1

ZAGREB/OSIJEK – U prvoj polovici godine mlada Osječanka Mia Dimšić prodala je najviše albuma. Njezin debitantski album “Život nije siv” najtraženiji je, a slijede veterani glazbene scene Željko Bebek, Zdravko Čolić te Goran Bare i Majke.

U prvoj je polovici ove godine top lista 40 najprodavanijih domaćih izdanja otkrila koji su glazbeni uratci slušateljima u Hrvatskoj bili najomiljeniji. Hrvatska diskografska udruga kreirala je listu na temelju podataka dobivenih sa čak 164 prodajna mjesta diljem Hrvatske. Među njima se na sam vrh smjestio album Mie Dimšić, mlade Osječanke koja je opetovano iz tjedna u tjedan zauzimala prve pozicije top ljestvica prodaje. Njezin uspješan debitantski album „Život nije siv“ i nakon godinu dana od izlaska predstavlja izniman glazbeni uradak u izdanju Croatia Recordsa, što dokazuje još jedno prvo mjesto na listi najprodavanijih domaćih izdanja – ovoga puta polugodišnjoj.

Mia Dimšić

„Hvala vam od srca što ste kupili ovaj album. Prošlo je već godinu dana od njegovog izdavanja, a vi ga i dalje volite i podržavate, i to mi daje snagu i motivaciju da radim dalje za vas, i da pripremim neke nove pjesme koje će vam se svidjeti još više.“ rekla je Mia Dimšić, dobitnica glazbene nagrade „Porin“ u čak šest kategorija (album godine, pjesma godine, najbolji album pop glazbe, najbolja produkcija, najbolji album popularne duhovne glazbe, najbolje likovno oblikovanje).

Njezin album na polugodišnjoj listi najprodavanijih izdanja prate „Ono nešto naše“ Željka Bebeka na drugome mjestu, album Zdravka Čolića „Ono malo sreće“ na trećem te album „Nuspojave“ na četvrtom mjestu, koji pripada Goranu Bare i Majkama. Peto mjesto čini kompilacija „40 velikih hitova: Dječje pjesme – Kad se male ruke slože“ raznih izvođača. Više o najprodavanijim izdanjima te listama HDU-a možete pročitati na službenim stranicama Top liste.

TEKST: S. P.      FOTO: Croatia Records

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn