ZAVRŠENI RADOVI NA TENISKIM TERENIMA NA SLAVČI – Novogradiški tenisači više neće morati na treninge u druge gradove

Datum objave: 23. 7. 2018. | Kategorija: Sport

Ten-ter.-768x576

NOVA GRADIŠKA – Hrvatski reprezentativac, Fran Rakonić, ali i brojni drugi, nagradama ovjenčani novogradiški tenisači, na treninge više neće morati u druge gradove. Završeni su radovi na izgradnji teniskih terena na Slavči.

Godinu dana nakon početka, radovi na izgradnji teniskih terena na Slavči su završeni. Nova Gradiška je time i službeno prestala biti jedini grad u Hrvatskoj bez mjesta na kojem se može trenirati „bijeli“ sport. Zaslužio je to Fran Rakonić, odnedavno član nacionalne reprezentacije, zaslužili su to i brojni drugi, uspješni, talentirani i nagrađivani članovi gradskog Teniskog kluba, ali i svi ostali mali, veliki klinci koji se, ovim „šmekerskim“ sportom tek počinju baviti i koji su, do nedavno, na treninge odlazili u druge gradove.

DSC_00173

Od sada, do naslova i medalja, moći će s domaće „podloge“, službeno-od Novogradiškog glazbenog ljeta, kada bi, u okviru prvog teniskog turnira, 4 novoizgrađena teniska terena sa rasvjetom prigodno trebala biti i otvorena. Početak je to „priče“ i o teniskom centru, budućem sportskom kompleksu s objektom za svlačionice i „zdravljakom“ za osvježenje sportaša i rekreativaca koji bi, najavio je gradonačelnik grada Nova Gradiška, Vinko Grgić, trebali biti izgrađeni slijedeće godine, kao i suvremeno opremljeno dječje igralište vrijedno 150 tisuća kuna koje će „premijeru doživjeti“ u kolovozu, također uz središnju gradsku manifestaciju.

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: D.P./ S.F.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn