ZAVRŠEN RUKOMETNI TURNIR POŽEŠKI DJEČACI – Pobjednik turnira RK Nova Gradiška

Datum objave: 15. 4. 2022. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Završen je 17. rukometni turnir Požeški dječaci koji je od 14 do 15. travnja održan u SD “Tomislav Pirc” u organizaciji Sportskog društva Lopta i RK Požega. Ekipa Nove Gradiške je pobjednik turnira, na drugom mjestu je Umag, a treće mjesto su zauzeli rukometaši Bjelovara.

Novogradiščani su pobjednici turnira, a pomoćni trener Ivan Capan nije krio radost i zadovoljstvo. “Prvi put smo pobjednici nakona 17 godina na ovom turniru. Imamo dobru generaciju U-13, borili smo se dobro ali imali smo i dva stvarno odlična protivnika, Bjelovar i Umag, zaista su odlučivale nijanse. Naravno da gledam kao navijač, ali bila je to lijepa utakmica za gledati, i naši i dečki iz Umaga ostavili su srce na terenu. Sve pohvale organizatoru, sve je bilo po previđenoj satnici, termin pogođen i izvrsno nam je poslužio kao priprema za kraj sezone. Još jednom, sve pohvale organizatorima,” rekao je trener kluba pobjednika iz čijih redova je i najbolji igrač turnira Toni Stojić.

Izvrsnost turnira potvrdio je i trener drugoplasiranog kluba RK Umag Goran Sinčić. “Već nekoliko godina dolazimo na ovaj turnir- turnir je odličan, odlična organizacija, dobre ekipe. Dobro je to iskustvo za naše igrače jer igramo s ekipa s kojima ne igramo lokalno u našoj regiji. Organizator Hrvoje Jurković izvrstan je domaćin, grad Požega je prekrasan grad i doista nam je sve bilo izvrsno. I rezultat je super, jer nismo ovdje radi plasmana nego radi igre.”

“Turnir je bio odličan, vrlo kvalitetne utakmice i zanimljivo finale. Nakon 17 godina u Požegi Nova Gradiška je prvi put pobjednik. Drago mi je da su naši Slavonci prvi, ali zahvalio bih se i ostalima na dobroj igri i energiji. Nadam se da se vidimo nagodinu,” rekao je voditelj Sportskog društva Lopta Hrvoje Jurković koji je i pokretač ove sportske priče.

TEKST: S. Pok             FOTO: D. Oroz

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn