ZAGREB OPEN 2018 – Lovro Šojat atraktivnim nokautom osvojio zlatnu medalju

Datum objave: 19. 11. 2018. | Kategorija: Sport

POŽEGA- U Zagrebu je od 16. do 18. studenoga 2018. na zagrebačkom Velesajmu održan je tradicionalni turnir Zagreb Open 2018 na kojem su sudjelovali i boksači požeškog BK Graciano. Turnir ima međunarodni karakter, a ove godine nastupili su uz domaće boksače i boksači iz Njemačke, Mađarske, Slovenije Rumunjske, Crne Gore i Srbije. Požeški predstavnik Lovro Šojat izvrsnim nastupom osvojio je zlatnu medalju.

U 18. paviljonu Zagrebačkog Velesajma boksalo se na dva ringa, a Požegu su predstavljali Lovro Šojat i Ilija Marijanović. Lovro Šojat je u teškoj kategoriji pobijedio Bornu Veršića iz zagrebačkog Leonarda i osvojio zlatnu medalju.

“U prve dvije runde vodila se izjednačena borba. U početku treće runde Lovro desnim krošeom pogađa vrh brade protivnika koji je od siline udarca doslovno izletio iz ringa. Trebalo je nekoliko minuta da mu se stabilizira stanje. Naš drugi predstavnik junior Ilija Marijanović izgubio je od iskusnog Miloša Krasnićija iz Budve. Ilija je odboksao sve tri runde i pokazao jednu staloženost i zrelost u teškom meču. Kao utjeha ostaje mu brončana medalja,” kaže trener Željko Krpan. Predaha nema, jer u prosincu požeške boksače očekuje Osijek Open i novi izazovi.

TEKST: S. P. FOTO: Ž. K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn