PROMO: „ZA GRAD KOJI VOLIM ZA NOVU GRADIŠKU KAKVU ŽELIM” – Završni predizborni skup Vinka Grgića, kandidata SDP-a i Hrvatskih laburista stranke rada

Datum objave: 19. 5. 2017. | Kategorija: Promo

n

NOVA GRADIŠKA – „Za grad koji volim“, s platformom „77+ sadržaja“, neslužbenim programom, ali i itekako službeno realiziranim projektima, odgovornošću, stručnošću i vizijom, te prije svega, Novom Gradiškom u srcu, uoči nedjeljnih izbora, sugrađanima i prijateljima na završnom se skupu predstavio Vinko Grgić, aktualni novogradiški gradonačelnik, kandidat SDP-a i Hrvatskih laburista-stranke rada za gradonačelnika.

Došavši na čelo grada u neuobičajenim okolnostima-izvanrednim izborima održanim krajem ožujka prošle godine, zbog nemogućnosti konstituiranja Gradskog vijeća- bez proračuna do mjeseca srpnja, aktualni gradonačelnik Vinko Grgić, u nepunih je godinu dana grad okrenuo „naglavačke“, dokazujući što je sve,uz strategiju i viziju, odgovornost i stručnost, u katko vrijeme moguće napraviti, pokrećući istovremeno i drugačiju energiju grada. „Radili smo tako, potpuno predano i sa strašću, i proteklih godinu dana, zbog čega je ova kampanja jedna od najnapornijih, ali istovremeno i jedna od najjednostavnijih samo zato što se nije temeljila niti na jednom obećanju, nego isključivo na već realiziranim, kao i projektima koji će uslijediti. Jer takva je i Nova Gradiška kakvu želim. Pametni grad, ali i grad uspješnog gospodarstva, grad znanja i sporta, kulture i zabave, grad koji sluša i gradi, okuplja i stvara.“, rekao je, pozdravljajući sugrađane i prijatelje, stavljajući fokus na grad ( u srcu ), na završnom predizbornom skupu aktualni gradonačelnik Vinko Grgić, kandidat SDP-a i Hrvatskih laburista-stranke rada za gradonačelnika.

VINKO

“Uređene ulice i trgovi, prometnice i parkirališta, izgrađena dječja igrališta, ali i multifunkcionalni sportsko rekreacijski park, završena zgrada muzeja, ali i osmišljena ona nova-za jedinstveni Muzej granice, vraćeno kino, počela sjajna priča zvana širokopojasni internet koja nas, istinski, približava svijetu, riješena sva otvorena pitanja i imovinsko pravni odnosi s pravoslavnom crkvom, na korak do riješenja 20.-godišnjeg problema vlasništva nad zgradom vojarne, značajno povećana sredstva namijenjena radu udruga i savezu sportova, pametnima, nadarenim i uspješnim, najmlađima i najstarijima, kao i onima najranjivijima. Uz gotovo svakodnevne sadržaje, ponovno živu kultnu Ljetnu pozornicu i osjetno dobru energiju u gradu, tu je još i pet novih ulagača u Industrijski park s kojima stižu i nova radna mjesta, nekolicina onih s kojima, zbog povjerljivosti završnih pregovora, još uvijek ne mogu upoznati, ali i Gospodarski forum, mjesto susreta i razmjene ideja, manifestacija koja je ove godine po prvi puta okupila sve postojeće ali i buduće ulagače u Industrijski park, priča koja će svakako postati tradicija, jer i tako se stvara pozitvna poduzetnika klima i grad-brend, pa CEKOM, centar kompetencija za napredno inženjerstvo… Sve su to kockice kojima gradimo Novu Gradišku kakvu želimo, pretvarajući je u urbanu, otvorenu, gospodarski poželjnu, za život ugodnu sredinu.

Prepoznaju to investitori, prepoznaju to i Novogradiščani. „Krenuli smo u dobrom smjeru, odgovorno i stručno. Nastavljamo, jer posla je još puno. Na sreću, tu iza mojih leđa, da mi i čuva leđa, tim je mladih i iskusnih, ljudi koji vole svoj grad“, rekao je gradonačelnik Vinko Grgić, predstavljajući Ivanu Trupinu i Borislava Vidošića kao kandidate za svoje zamjenike, te kandidate s liste  (SDP-Hrvatski laburisti)  za izbor članova gradskog vijeća. Nositelj liste je Vinko Grgić, slijede Vesna Đapić, Marijan Radić, Ljepša Rakas Vujčić, Igor Babić,Franjo Kikić, Vlatko Greiner,Borislav Vidošić, Jelena Kovre, Zoran Gazibarić, Vlatka Peterlik-Vasiljević,Ljiljana Šoch, Ivan Adžić, Jasminka Vuković, Matej Zboril i Jasminka Žeruk. Podršku Vinku Grgiću, ali i kampanji „Za grad koji volim“, uz prvog čovjeka SDP-a, Davora Bernardića, pružili su i kandidati za župana i zamjenike koalicije „Zajedno možemo“ –saborski zastupnik HSS-a Davor Vlaović i SDP-ovci Milan Mateša i Stribor Valenta.Jer, i tako se, spajajući, u interesu grada, kulture uvažavanja i tolerancije, prevladavajući stranačke i političke podjele, gradeći mostove i grad, kreira „Nova Gradiška kakvu želim, grad koji volim“.

TEKST: S. T./promo        FOTO: D. P/promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn