VUKOVARSKE GIMNASTIČARKE SE OKITILE MEDALJAMA NA PRVENSTVU HRVATSKE: Mlađe juniorke i seniorke srebrne, a mlađa kadetkinja brončana pojedinačno

Datum objave: 10. 11. 2016. | Kategorija: Sport

h

VUKOVAR – Na državnom prvenstvu u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici održanom proteklog vikenda u Nedelišću, Vukovarski gimnastički klub i njegove gimnastičarke ostvarili su posebno zapažene rezultate.

“Bio je to predivan gimnastički vikend na kojem su se okupili najbolji hrvatski gimnastičari i gimnastičarke. Ovo je najveće natjecanje do sad po broju prijavljenih natjecatelja, a vidljiv je napredak i u kvaliteti prikazanih vježbi. Sam plasman na državno prvenstvo je izuzetno teško ostvarit, jer tu mogućnost mogu, na regionalnim natjecanjima, izboriti samo najbolji. Vukovarski gimnastički klub je ponosan na sam plasman na državno prvenstvo, jer su  se plasirale ekipe mlađih juniorki i seniorki i pojedinačno tri kadetkinje i jedna juniorka, a u B programu plasirale su se po jedna mlađa kadetkinja i jedna seniorka. Ostvareni rezultati su iznad očekivanja i potvrda da se sav trud i rad isplate. Jedino što malo žalosti je činjenica da se jedina seniorka B Ivana Kiralj nije nastupila zbog zdravstvenih problema, ali se nadamo da će uskoro biti bolje i vratiti se treninzima. Na ovom natjecanju je nastupila samo jedna naša predstavnica u B programu u kategoriji mlađih kadetkinja, to je Monika Zovko koja je natjecanje odlično odradila, osvojila 3. mjesto i okitila se brončanom medaljom,” kažu nam Vukovarci.
U C programu vukovarski klub je imao ukupno trinaest natjecateljica i to ih svrstava u klubove s najvećim brojem natjecateljica na državnom prvenstvu.
Kadetkinje pojedinačno: 28. Valentina  Mrkonja, 33. Nika  Budim  i 39.  Ana  Kuzmanović.
Mlađe juniorke ekipno 2. a pojedinačno: 7. Miljana  Poznanović, 16. Ella  Kalentić, 24. Ela Vojtkiv, 34. Petra  Petričević,39. Marina  Stevanović i 40. Nikolina  Velikić
Juniorke pojedinačno: 15. Vanja  Kiralj
Seniorke  ekipno 2. pojedinačno: 5. Tea  Stojšić, 9. Lucija  gračanin i 10. Gabrijela  Dudić
Uprava kluba i treneri ponosni na to kako su mlade Vukovarke predstavljale svoj grad, županiju i regiju na ovom velikom i važnom natjecanju, kao i na  ostvarene rezultate.Razloga za ponos doista imaju! Čestitamo!

TEKST: S. P.     FOTO: GK Vukovar

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn