VRIJEDNO PRIZNANJE – Požeški gradonačelnik Darko Puljašić primio nagradu Hrvatskog motociklističkog saveza

Datum objave: 26. 3. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Na 28. redovnoj Skupštini Hrvatskog motociklističkog saveza koja je 23. ožujka održana u Karlovcu Odbor za nagrade i priznanja Gradu Požegi i gradonačelniku Darku Puljašiću dodijelio je priznanje za doprinos u motociklističkom sportu i motociklizmu.

Prvi dio Skupštine bio je radnog karaktera, podneseni su izvještaji za prošlu godinu i raspravljalo se o aktualnim motociklističkim temama. Predsjednik Saveza Stjepan Peršin zahvalio je svima na dosadašnjem radu, a klubovima i natjecateljima poželio uspješnu natjecateljsku sezonu 2019. godine. U drugom dijelu Skupštine dodijeljena su priznanja i nagrade Hrvatskog motociklističkog saveza za 2018. godinu.

Na prijedlog Odbora za nagrade i priznanja Gradu Požegi i gradonačelniku Darku Puljašića dodijeljeno je priznanje za doprinos u motociklističkom sportu i motociklizmu koje je u ime Grada Požege na Skupštini saveza preuzeo Krešimir Pavelić, naš višestruko nagrađivani motociklist.

Na popisu nagrađenih našli su se i posebno aktivni djelatnici, klubovi i suci. Posebno treba istaknuti četiri nagrade HMS-a za životno djelo, a dobitnici tih nagrada su Mladen Čop, Mladen Črnjar, Žarko Đukić i Ivo Pogorilić.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn