VRIJEDNE GARAVUŠE – Uskoro spot za pjesmu „Kada te jednom prestanem voljeti”

Datum objave: 25. 10. 2015. | Kategorija: Scena

1

POŽEGA – Najpopularnije tamburašice na ovim prostorima, kutjevačke „Garavuše“ u subotu su snimile spot za pjesmu “Kada te jednom prestanem voljeti” (autori Uršula Tolj i Krunoslav Dražić), koju su izvele na Aurea festu – Zlatne žice Slavonije 2015. u rujnu u Požegi. Spot je sniman u Slavonskom Brodu u lunaparku Marsonia, a Garavušama su se pridružili njihovi prijatelji iz tamburaškog sastava Kas.

Pjesma „Kada te jednom prestanem voljeti“ snimljena je u tonskom studiju Željka Nikolina u Osijeku, a spot je sniman pod redateljskom palicom Borisa Sekulića s kojim Garavuše surađuju po četvrti put i koji je redatelj spotova za pjesme “Na kolodvoru”, “Poljubi me” i “Nećemo zauvijek biti mladi”. Snimatelj spota je Filip Tot, vizažistica Kasandra Draganić, a za frizure je zaslužna Marijeta Vočinkić.

2

U spotu Garavuše i Kas glume zaljubljene parove koji zajedno odluče provesti dan u lunaparku, no dečki se, željni zabave, odvoje od svojih djevojaka pa one kreću u slatku osvetu. Izlazak se pretvori u pravu avanturu koju će dečki dugo pamtiti.

Ovo je već druga suradnja ova dva tamburaška sastava. Prije godinu dana Garavuše su gostovale u spotu Kasovaca za pjesmu “U snovima me voliš više”, a sada je došao red da Kasovci gostuju u spotu Garavuša. Kako izgleda ova suradnja i što se sve događalo u lunaparku moći ćete, najavile su populrane tamburašice, vidjeti za dva tjedna.

TEKST: S.P.    FOTO: Garavuše

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn