VOLIM LJETO I KULTURU – Kim Verson pred sugrađanima

Datum objave: 01. 8. 2021. | Kategorija: Scena

NOVA GRADIŠKA – U okviru manifestacije Volim ljeto i kulturu, rođena Novogradiščanka Kim Verson prvi se puta predstavila sugrađanima cjelovečernjim unplugged koncertom održanim u središnjem gradskom parku.

Nakon što su se, zahvaljujući sjajnoj zajedničkoj manifestaciji POU M.A.R i Turističke zajednice Grada Volim ljeto i kulturu, Novogradiščani upoznali sa zaraznim ritmovima flamenca i vrhunskog jazza, red je došao na domaću zvijezdu, mladu i uspješnu Kim Verson, koja se sugrađanima prvi puta predstavila cjelovečernjim unplugged koncertom održanim u središnjem gradskom parku. Iako je pjevanje sastavni dio njenog života još od vremena dok je bila djevojčica, nakon 2010. i pobjede u drugoj sezoni TV emisije Hrvatska traži zvijezdu, s glasovnim mogućnostima tada sedamnaestogodišnje Kim, upoznala se cijela zemlja.

Uz izniman vokal koji je kod Kim i dalje konstanta, danas je ova mlada 27.godišnja umjetnica i autorica glazbe i tekstova, što je, suvereno potvrdila i Novogradiščanima predstavljajući im se bogatim repertoarom vlastitih, kao i hitova domaće i svjetske glazbene scene. Sadržajno iznimno bogato glazbeno kulturno ljeto u gradu, u skladu s kalendarom, nastavlja se i dalje, stoga, prvi slobodan dan iskoristite za posjet Novoj Gradiški i uživajte u ljetu i kulturi.

TEKST: S. T.                FOTO: radioprkos.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn