VEČER UZ OLIVERA U NOVOJ GRADIŠKI – Doživite morski ugođaj u središnjem gradskom parku

Datum objave: 29. 7. 2020. | Kategorija: Scena

NOVA GRADIŠKA – Čak i ako ćete ove sezone, iz raznih razloga ostati na kontinentu, ugođaj mora i ostale prateće ljetne gušte poklonit će vam Gradska glazba Nova Gradiška. Navratite, stoga, u srijedu, 29. srpnja u središnji gradski park i uživajte u Večeri uz Olivera.

Iako se središnji gradski park proteklih nekoliko godina, od prve rekonstrukcije u svojoj povijesti na ovamo, pozicionirao kao omiljena točka susreta i druženja Novogradiščana svih generacija, epidemija koronavirusa posljednjih ga je nekoliko mjeseci, pretvorila i u najljepšu pozornicu na otvorenom.

Uz ugodan hlad starih platana, osvježenje iz fontane, veliki video zid i bogatu ponudu pića lokalnih proizvođača, glavni “krivci” za to su, prije svega, članovi Gradske glazbe Nova Gradiška, ekipa sjajnih kreativaca koja se, što u vlastitom aranžmanu, omiljenim promenadnim koncertima subotom, što uz pomoć brojnih dragih gostiju i prijatelja, već godinama brine za sadržajne i zabavne vikende svojih sugrađana. Iako smo još uvijek u radnom tjednu, bit će tako i u srijedu, 29.srpnja, jer važne datume valja obilježiti na pravi način, a druga godišnjica smrti jednog od generacijama omiljenog pjevača, svakako je dobar povod.

Stoga, ukoliko ste željni morskog gušta i mediteranskog ugođaja, sutra svakako navratite u gradski park i uživajte u Večeri uz Olivera. Uz provjereno dobru energiju i odavno potvrđene “majstore glazbe”, dobar provod je zajamčen. Vidimo se!

TEKST: S. T.         FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn