VAŠ NAJBOLJI IMIDŽ NAŠ JE POSAO- Odaberite vrhunski P.R, našu novu uslugu i poslujte uspješno

Datum objave: 21. 2. 2015. | Kategorija: Gospodarstvo

pr2

Još je dobri, stari Oscar Wilde rekao kako je samo jedna stvar na svijetu gora od toga da o vama govore, a to je činjenica da, uopće ne govore.  Vrhunski P.R koji na prvom mjestu, podrazumijeva stvaranje pozitivnog poslovnog imidža, nova je usluga koju vam nudi tvrtka Multi media factory i informativni portal Slavonski hr.

Nudimo pravi odgovor svima onima koji žele plasirati proizvod i uslugu, osnažiti ili stvoriti brand, definirati komunikacijsku strategiju, ali i naučiti kako uspješno nastupati u medijima. Jer, vaš najbolji „imidž“ naš je posao!

„Snaga riječi je neizreciva. Dobro odabrana riječ zaustavlja vojske u bijegu, spašava čitava carstva, a poraz pretvara u pobjedu…“ Za dobre riječi, one koje vas predstavljaju u najboljem svjetlu, ali i one koje kreiraju vaš osobni i poslovni identitet, brine se P.R.- public relations, ili odnosi s javnošću. Djelatnost je to, na našem području još uvijek relativno avangardna i nedovoljno prepoznata, ali i iznimno važan segment svakog uspješnog poslovanja. Riječ je  o strateškom upravljanju čiji je osnovni zadatak najprije stvoriti, a potom i održati ugled i imidž tvrtke, te ga kroz stalan, kvalitetan i dosljedan dijalog sa zajednicom učiniti što prepoznatljivijom. Zbog svega toga, profesionalno planirani i vođeni odnosi s javnošću, temelj su ugleda pojedinca i tvrtke što je, složit će se svaki poduzetnik, nezaobilazan element uspješnog poslovanja. Odnose s javnošću , u tom smislu, sve više prepoznaju pojedinci, organizacije i tvrtke koje o sebi i svom poslovanju razmišljaju moderno i odgovorno, svjesni kako je, žele li krajnjem korisniku na pravi način prenijeti svoju poruku, neophodno angažirati stručnjaka koji zna stvoriti, ali i „iskomunicirati“ uspješnu priču.

Upravo takav P.R.- moderan, kreativan i prepoznatljiv, nudi vam tvrtka Multimedia factory i informativni portal Slavonski hr. U svom nastojanju da postanemo poželjan poslovni partner, koji će, u dogovoru s Vama, nuditi kvalitetnu i strogo personaliziranu uslugu, namjera nam je i visoko podići ljestvicu opće pismenosti i komunikacijske kulture, educirajući Vas i pripremajući i za kvalitetan javni nastup . Zbog svega toga, nova usluga koju Vam nudi Slavonski hr., namijenjena je svima svjesnima snage  kvalitetne reklamne poruke, onima koji žele poslovati uspješno, biti prepoznati i jedinstveni na tržištu  i svojim se klijentima predstaviti u „najboljem svjetlu“ . Stoga, okrenite broj 099/ 500 5246, učinite Slavonski hr. svojim novim poslovnim partnerom i otkrijte moć kvalitetnog P.R.-a . Jer, Vaš najbolji imidž, naš je posao.

TEKST: Simonida Tarbuk    FOTO:ilustracija

 

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn