USPJEŠNA POSLOVNA SURADNJA – Arriva Hrvatska i Orljava potpisale dvogodišnji ugovor

Datum objave: 09. 1. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Direktor Sektora nabave Arrive Hrvatska Tihomir Simon i predsjednik Uprave Orljave Luka Balenović potpisali su u Požegi Ugovor zahvaljujući kojem će zaposlenici vodećeg autobusnog prijevoznika u Hrvatskoj nositi košulje šivane upravo u požeškoj tvornici odjeće.

Arriva Hrvatska u čijem su sastavu tvrtke Autotrans, App i Panturist, zapošljava 1400 djelatnika, a netom potpisanim Ugovorom za njihove vozače i prodajno osoblje osigurana je dvogodišnja količina visokokvalitetnih košulja. Nabavka nove službene odjeće sastavni je dio procesa brendiranja kojeg Arriva Hrvatska intenzivno provodi posljednjih godinu dana, a odluka o nabavci košulja od Orljave rezultat je dugogodišnje uspješne suradnje ovih tvrtki ali i orijentiranosti Arrive na suradnju s lokalnim gospodarstvenicima.

Prilikom potpisivanja ugovora, predsjednik Uprave Orljave Luka Balenović izjavio je: “ Veseli nas da se i nakon ulaska tvrtke App u sustav Arriva grupe nastavlja i dalje naša dugogodišnja poslovna suradnja. U vrlo kratkom roku Arriva Hrvatska značajno je proširila naš poslovni odnos, prepoznala Orljavu kao regionalnog lidera u proizvodnji muških košulja i ženskih bluza, te nas je odabrala kao dobavljača službenih košulja za svoje djelatnike. Uvjereni smo da će se i ubuduće nastaviti naša poslovna suradnja na obostrano zadovoljstvo naših tvrtki. “

Direktor Sektora nabave u Arrivi Hrvatska Tihomir Simon, izrazio je zadovoljstvo potpisanim Ugovorom te istaknuo: “Odlučili smo se za nabavu službenih košulja od naše poznate domaće tvrtke jer smo u njima pronašli pouzdanog partnera koji se tijekom dosadašnje suradnje dokazao visokom kvalitetom kao i konkurentnošću. Ujedno, želja nam je proširiti suradnju te uključiti i ostale zemlje članice Arrive, kojih je ukupno 14 u sklopu Grupacije, i na ovaj način pomoći hrvatskom gospodarstvu, a posebice gospodarstvu Slavonije. “

Arriva je dio Deutsche Bahn-a, jedne od vodećih svjetskih prijevozničkih tvrtki i pružatelja logističkih usluga. Sa sjedištem u Sunderlandu u Velikoj Britaniji, Arriva je odgovorna za regionalne usluge prijevoza putnika Deutsche Bahn-a izvan Njemačke. Arriva djeluje na 14 europskih tržišta: u Češkoj, Hrvatskoj, Danskoj, Mađarskoj, Italiji, Nizozemskoj, Poljskoj, Portugalu, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj, Švedskoj i Velikoj Britaniji. Vodeći je pružatelj usluga autobusnog prijevoza u Hrvatskoj, koji pokriva širok spektar usluga, a upravlja voznim parkom od 600 autobusa, prevozi 11,7 milijun putnika godišnje, te zapošljava 1,400 ljudi u Hrvatskoj. Osim domaćeg i međunarodnog autobusnog prijevoza, Arriva Hrvatska nudi i turističke usluge putem brenda Arriva travel. Sa svojih 7 poslovnica, Arriva travel pruža kompletnu turističku uslugu domaćim i međunarodnim klijentima, uključujući i zrakoplovne karte.

IZVOR: Arriva Hrvatska

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn