USPJEH NOVOGRADIŠČANA – Nakon Novske, stariji pioniri NK„Sloga“ Nova Gradiška pokorili i Požegu

Datum objave: 07. 1. 2019. | Kategorija: Sport

NOVA GRADIŠKA – Nakon što su u polufinalu s rezultatom 3:0 savladali „Hajduk“ iz Pakraca, stariji pioniri novogradiške „Sloge“ slavili su i nakon finalnog ogleda s ekipom NK “Slavija“ Pleternica. Rezultat od 7:0 mladim je nogometašima donio i pobjedu na Božićnom malonogometnom turniru „Požega 2018“.

Nakon osvojenog prvog mjesta na Zimskom malonogometnom turniru „Novska 2018/2019“, stariji pioniri NK „Sloga“ Nova Gradiška slavili su i u Požegi. Finalnom ogledu s ekipom „Slavije“ iz Pleternice, koji su dečki „dobili“ s nevjerojatnih 7:0, prethodila je polufinalna utakmica s „Hajdukom“ iz Pakraca koju su Novogradiščani, pogocima Bartolovića, Ivaniševića i Medvedovića svladali s 3:0.

Najboljim igračem turnira u Požegi, kao i u Novskoj, proglašen je Jakov Medvedović, najboljim strijelcem-Pavle Ivanišević, a najboljim vratarom, također Novogradiščanin, Antonio Valentić. Nakon što je ekipa Očne optike Abrić prekinula trogodišnji pobjednički niz branitelja naslova i favorita Božićnog malonogometnog turnira „Požega 2018“- ekipe Caffe bara Rubikon, za obranu časti novogradiškog malog nogometa ove su se godine pobrinuli stariji pioniri NK“Sloga“. Čestitke ekipi i treneru Ivici Lukšiću.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: Facebook Sloga

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn