ULTIMATE KUP PICOKIJADA 2017 – Body Art opet ovjenčan medaljama

Datum objave: 25. 6. 2017. | Kategorija: Sport

N

ĐURĐEVAC/POŽEGA – U organizaciji HPLS i Ultimate kluba u Đurđevcu je održan Ultimate kup  benchpress & powerlifting “Picokijada 2017” na kojem su nastupili i članice i članovi požeškog Body ART-a.Požeški predstavnici vratili su se kući s 8 zlata, 3 srebra, 1 broncom i jednim 4 mjestom.

Svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima ne krije trener Robert Međugorac. “Bili su odlični liftovi naše ekipe iz Body Art-a (Ivan Del Vechio u kat kadet do 93 kg (1 mjesto u kat i 3 u apsolutnoj kadeti) ruši Hrvatski rekord u mrtvom dizanju i “letvicu diže” na 255 kg! Ivan je 99 godište a podiže više od četvrt tone!!) Puno osobnih rekorda i sretni i zadovoljni vratili smo se doma. Odlična ekipa, sjajni liftovi, pozitivna energija izbija iz ovih mladim ljudi,” kaže Međugorac i dodaje kako pojedinačno može pohvaliti svakog od požeških natjecateljica i natjecatelja.

NN

“Neću nabrajati sve cifre i liftove, samo želim pohvaliti naše natjecatelje Marka Milinovića ( 2 u BP sa podignutih 160 kg) i Antonio Miletić (prvi u kategoriji PL juniori do 74 kg (sad je i službeno čučanj 100 kg što nam je i bio cilj 😉 )) koji su se prvi puta natjecali, ali i Patriciju Januš koja je dominirala: Open kat do 57 kg Powerlifting 1 mjesto i 1 u apsolutnoj (sve žene Open) i ista težinska kategorija Bench press 1 mjesto i 1 u apsolutnoj. Praktično je odradila dva natjecanja u jednom danu i pobjedila! Brigita Bakić je dobro dizala i osvojila 2 mjesto u kat i 2 mjesto u aps juniori. Došla je umorna na natjecanje zbog drugog svog sporta (vrhunska je veslačica), ali sada nas čeka puno rada za Europsko u Finskoj (Bench press) i znam da je ovo samo zatišje pred buru.Darijo Marković je osvojio 4 mjesto u svojoj kat (BP), ali i obećao da će biti 100% spreman za državno u 12 mjesecu. Davor Januš u kat invalida do 93 kg, donio je još dva prva mjesta (1 u kat i 1 u aps),” nabrojio je sve uspjeHe trener Međugorac uz malu šalu za kraj – Kao trener, mogu samo dodati da me je bilo strah voziti kući s toliko zlata i srebra u autu, ali je sve bilo u redu čim sam se sjetio da su sa mnom najjači ljudi 🙂

TEKST: S. P.      FOTO: Body Art

 

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn