UDRUGA “ZDRAVI ŽIVOT” POŽEGA – Projekt “Sportskom rekreacijom do zdravlja”

Datum objave: 06. 11. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Udruga „Zdravi život“ dobila je sufinanciranje od strane Zaklade „Hrvatska za djecu“ projekta pod nazivom: „Sportskom rekreacijom do zdravlja“ u iznosu od 100.000,00 kuna. Pismo namjere projektu dale su škole OŠ „ Dobriša Cesarić „ i OŠ „ Julija Kempfa“ , a mogu sudjelovati sva djeca u dobi od 07 do 15 i 16 do 18 godina. Program će se provoditi u školama i u prostorima studija Zdravi život.

Sportski program „ Sportskom rekreacijom do zdravlja „ zamišljen je u svrhu aktiviranja osnovnoškolske djece i mladih na bavljenje organiziranom tjelesnom aktivnošću, kao preventivni program rizičnog ponašanja i ovisnosti tijekom korištenja slobodnog vremena, te kao promocija zdravih stilova života.

Dio programa obuhvatiti će aktivnost teen fitnessa i medicinske korektivne gimnastike koji se pokazao kao potreba djece u razvoju, biti će zabavnih igara koje će se provoditi kroz sport, a mnogima će se svidjeti sportski kviz i radionice o zdravlju.

Vremensko razdoblje provođenja projekta je od 01.10.2019. do 30.06.2020. godine, zamišljeno je kao način zdravijeg i aktivnijeg provođenja vremena u školi, te organiziranog zabavnog i kvalitetnog korištenja slobodnog vremena tijekom škole i školskih praznika.

Osim planiranih 200 korisnika, programu će se moći pridružiti i druga zainteresirana djeca i mladi grada Požege, a provoditi će ga voditeljica Jelena Fuček sa svojim projektnim timom. Sve informacije mogu se dobiti na broj 098/1606-398 ili u prostorima studija na adresi Alojzija Stepinca 21, Požega.

(Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Zaklade „Hrvatska za djecu“. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Zaklade „Hrvatska za djecu“.)

IZVOR: Udruga Zdravi život

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn