UDRUGA MAŽORETKINJE GRADA PLETERNICE – Pleterničke mažoretkinje vratile se kući s medaljama oko vrata

Datum objave: 06. 5. 2019. | Kategorija: Sport

PLETERNICA – Mažoretkinje Grada Pleternice sudjelovale su na 23. državnom natjecanju u mažoret plesu koje se održavalo od 3. do 5. svibnja u Murskom Središću. Pleterničanke su se kući vrtile s tri osvojene medalje – jednom zlatnom i dvije brončane.

U kategoriji “Tradicionalni pom poni najmlađi” odnijele su naslov prvaka Hrvatske, a u kategoriji “Marširajuća grupa mlađi juniori” osvojile su broncu. U kategoriji “Duet s rekvizitima, seniori” nastupile su Matea Mogušar i Katarina Miličević te osvojile broncu. Na natjecanju su sudjelovale 23 natjecateljice u pratnji roditelja koji su pratili nastupe i bodrili djevojke.

Posebnu zahvalu roditelji i djeca upućuju Gradu Pleternici koji prati udrugu u radu tokom cijele godine, a posebno na natjecanjima. “Čestitam svim natejcatlejicama na izvrsnom nastupu, zanosu i ponosu s kojim plešu pod bojama naše udruge, te predstavljaju nas i naš grad. Ponosni smo na odlične rezultate, ali još više na zajedništvo i sportski duh koje su pokazale tokom ova tri dana,” izjavila je predsjednica udruge Marijana Erjavec.

TEKST: S. P.      FOTO: Facebook

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn