U STUPNIČKIM DVORIMA- Održan 1. Sajam vjenčanja Brodsko posavske županije

Datum objave: 04. 4. 2016. | Kategorija: Gospodarstvo

n

BRODSKI  STUPNIK –  Vjenčanica i odijelo, frizura i make up, buket i cvjetni aranžmani, uređenje prostora i rezervacija dvorane, bend, prstenje, cipele, limuzina, fotograf, torte i kolači, plesni tečaj, pozivnice, zahvalnice, catering, dekoracije, šatori, bračno putovanje… i drugih stotinu sitnica bez kojih ne možete zamisliti svoje vjenčanje – sve ste to mogli pronaći na jednom mjestu, u okružju čuvenih stupničkih vinograda na prvom Sajmu vjenčanja Brodsko posavske županije, ove nedjelje, 3. travnja.

Sajam vjenčanja koji je okupio dvadesetak izlagača, mahom ponajboljih u svojim uslugama i proizvodima, organizirao je Hotel i restoran Stupnički Dvori u suradnji s Agencijom IDEA. “Ideja za organizaciju prvog sajma vjenčanja, kakvog su mnogi već imali priliku vidjeti u Zagrebu i u Osijeku, došla nam je iz želje da i mi na području ovog dijela Slavonije okupimo sve ono najvažnije za vjenčanja i zaručnicima na jednom mjestu omogućimo uvid u najbolje od ponude. Za prvi put mislim da je sve bilo lijepo, želimo da ovaj sajam bude tradicionalan i da ga ubuduće organiziramo i u većem obimu, na većem prostoru, u gradskoj sredini. I moram reći, i mi u organizaciji ali i svi naši izlagači iznimno smo zadovoljni brojnošću posjetitelja, koji su tijekom cijelog dana dolazili na sajam,” rekla nam je Daniela Kuzmić, organizatorica i suvlasnica Agencije IDEA te zahvalila svim izlagačima koji su se spremno odazvali sudjelovati na sajmu vjenčanja.

nn

A na terasi Stupničkih dvora predstavili su se: Galileo (muška odijela), Matičević centar (dvorane za svadbeni pir), Wedding Photography Danijel Soldo, Astralis travel (bračna puovanja), Vjenčanice Exclusiv, Tamburaški sastav Behar, Bex limuzine, Zlatar Lorenc (zaručničko i vjenčano prstenje), Stupnički Dvori, Catering Chef i Agencija IDEA, ŠPK Astra, Panonica production, Agencija Sandra (organizacije i dekoracije vjenčanja), Reveri Topart, Boem (torte i kolači), Kozmetički studio Top line (frizure i šminka) i Kreativna udruga Bogatstvo u nama.

U sklopu Sajma vjenčanja organizirana je i atraktivna revija vjenčanica koje su nosile poznate građanke Slavonskog Broda, među njima i saborska zastupnica Ljubica Maksimčuk, a sve je završilo coctail partyem. Generalni pokrovitelj 1. Sajma vjenčanja bila je Brodsko-posavska županija, a glavni sponzor Turistička zajednica županije.

TEKST: Ivica Vlašić    FOTO:I.Vlašić

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn