U OČEKIVANJU 24. NG GLAZBENOG LJETA – Maja Šuput, Željko Joksimović, Darko Rundek za najbolji program do sad

Datum objave: 08. 7. 2019. | Kategorija: Scena

NOVA GRADIŠKA – Odavno punoljetna, sada već u sve ozbiljnim 20-tima, najpoznatija i nadugovječnija gradska manifestacija ove će godine, Novogradiščanima i njihovim gostima ponuditi najbolji program do sad. Na Novogradiško glazbeno ljeto ove godine stižu Maja Šuput, Željko Joksimović i Darko Rundek, a sve ostale sadržaje organizatori će predstaviti narednih dana na službenoj tiskovnoj konferenciji.

Posljednjih 23 godine Novogradiščani godišnje odmore planiraju u skladu s najvećom, najpoznatijom i najdugovječnijom gradskom manifestacijom, jer ta tri dana u kolovozu se ne propuštaju. Bit će tako i ove godine, stoga, prije nego li do kraja isplanirate vlastito ljeto, računajte da ste od 14. do 18.8 u Novoj Gradiški i pripremite se za sjajan provod! Sve je spremno za 24. NG Glazbeno ljeto, jedinstvenu priču koja spaja urbano i ruralno, dočekujući goste pjesmom, ićem, pićem i dobrom zabavom. Središnji gradski događaj, ove će godine Novogradiščanima i svima onima koji navrate tih dana, ponuditi najbolji i sadržajno najbogatiji program do sad. Potvrđuju to i glavne zvijezde sve tri glazbene večeri- Darko Rundek, Maja Šuput i Željko Joksimović, izvođači koje sluša publiku iz cijele regije.

Po dobrom starom običaju, njima će se pridružiti i brojni drugi bendovi poput Silente-a i Bosutskih bećara koji će nesumnjivo oduševiti zaljubljenike u tradiciju i zvuk tambure, te vrhunskog i neponovljivog instrumentaliste Damira Kukuruzovića u pratnji Django Group-a.

Uz mnogobrojne koncerte primjerene svim glazbenim ukusima i preferencijama, tu su i prateće izložbe, već tradicionalni festival craft piva, završna večer folklora i tradicije, te, po prvi puta i gastro zona. Sve ostale, javne i tajne sadržaje, kao i službene datume, organizatori Novogradiškog glazbenog ljeta predstavit će narednih dana na službenoj tiskovnoj konferenciji.

TEKST: S. Tarbuk    FOTO: facebook ngljeto

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn