TZ ZLATNI PAPUK – Privremena regulacija prometa radi utrke Gran fondo Zlatni Papuk

Datum objave: 15. 9. 2023. | Kategorija: Sport

BRESTOVAC – Sutra, 16.rujna, u organizaciji TZ Zlatni Papuk, BBK Požega te općina Brestovac, Kaptol, Jakšić i Velika održava se 2. Gran fondo Zlatni Papuk, cestovna biciklistička utrka na području Zlatnog Papuka te dijelom grada Požege i grada Kutjeva. U vremenu od 12 do 14,30 sati na ruti utrke bit će privremena regulacija prometa te kraće zaustavljanje prometa radi propuštanja biciklista.

Start utrke je u 12 sati u Brestovcu, a utrka ima slijedeći smjer kretanja: Brestovac-Skenderovci-Lučinci-Toranj-Biškupci-Stražeman-Potočani-Velika-Kaptol-Eminovci-Jakšić-Vetovo-Podgorje-Kaptol-Alilovci-Požega-Mihaljevci-Velika- kamenolom Veličanka-Potočani-Biškupci-Toranj-Lučinci-Pasikovci-Brestovac.

U vremenu od 12h do 14:30 sati na ruti utrke bit će povremena regulacija prometa te kraće zaustavljanje prometa radi propuštanja biciklista, u suradnji sa prometnom policijom, a u skladu sa pravilima Gran fondo biciklističkih utrka.

Istovremeno, kod OŠ „Dragutina Lermana“ u Brestovcu odvijat će se program za djecu, sa raznim poligonima za bicikliranje i natjecanje te razni zabavni sadržaji. Također, Oldtimer klub „Velikaši“ u sklobu Gran Fonda Zlatni Papuk organiziraju 8.susret i vožnju starodobnih bicikala koja će se kretati od trgovačkog centra Supernova u Požegi do Brestovca, Dolca i Starog Brestovca, vožnja počinje u 10h.

Turistička zajednica Zlatni Papuk poziva sve građane da pogledaju utrku ispred svojih kuća, ulica, kafića ili svojih omiljenih okupljališta te pozdrave bicikliste i tako ima tako daju podršku i dobrodošlicu u našu destinaciju!

TEKST: S. P.                   FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn