NOVO ULAGANJE U TURIZAM I BRENDIRANJE – Turistička nagrada Novogradiški cvijet

Datum objave: 04. 7. 2023. | Kategorija: Gospodarstvo

NOVA GRADIŠKA – Shvaćajući kako u brendiranja sredine treba biti uključena cijela zajednica i svi njeni dionici, Turistička zajednica Grada Nova Gradiška, po uzoru na brojne druge gradove, zaslužnim će subjektima dodijeliti turističku nagradu Novogradiški cvijet za 2023. godinu

Turistička zajednica Nova Gradiška, po uzoru na brojne druge gradove, zaslužnim će subjektima, dodijeliti nagradu Novogradiški cvijet. Nagrade se dodjeljuju pravnoj ili fizičkoj osobi, udruzi građana, ustanovi, instituciji, pojedincu ili skupini, za izuzetan doprinos na području unapređenja kvalitete boravka turista u destinaciji, posebno na području unapređenja proizvoda i zasluge za razvoj turizma, u ukupno 8 različitih kategorija. Nastavak je to studioznog i kontinuiranog ulaganja u brendiranje Grada, što je, vjeruju u Turističkoj zajednici, posao cijele sredine, jer, kada je riječ o gostima i posjetiteljima grada, svaki je Novogradiščanin, na određeni način, dionik u turizmu.

Novogradiški cvijet bit će dodijeljen u kategoriji događaja/ manifestacije, turističkog proizvoda/ doživljaja, za najuređeniji interijer ugostiteljskog objekta, najuređeniju terasu, najkvalitetniji smještajni objekt, najuređeniju okućnicu, najuređeniji balkon, te u kategoriji ljudi u turizmu.

TEKST: S. Tarbuk                 FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn