TWIRLING ONLINE CUP – Međunarodno twirling natjecanje okupilo je natjecatelje iz 12 zemalja

Datum objave: 26. 3. 2021. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U okviru Dana Grada, pod pokroviteljstvom Grada Požege, Twirling klub Požega, organizirao je međunarodno twirling natjecanje. Natjecanje će se održati online u subotu, 27. ožujka od 10 sati , a sudjeluju natjecatelji iz 12 zemalja svijeta.

“Pogođeni kao i svi Covidom-19, te ne mogućnosti natjecanja, odlučili smo se na jedini mogući način. Drago nam je što se dvanaest zemalja odazvalo na natjecanje te poslalo video snimku. Na žalost mnogi nisu bili u mogućnosti ući u svoje dvorane i snimiti svoje natjecatelje,” pojasnila je organizatorica Marina Mihelčić.

Sudjeluju natjecatelji iz USA, Češke, Norveške, Francuske, Mađarske, Švedske, Švicarske, Slovenije, Njemačke, Kanade, Welsa i Hrvatske, a suci su iz Češke, Engleske, Italije i Hrvatske.

“Natjecanje počinje u subotu 27.03. u 10 sati sa svečanim otvorenjem u LO-RI . Samo natjecanje počinje u 10,30 i traje do oko 18 sati. U nedjelju natjecanje ponovo počinje u 10 sati i navečer oko 18 je svečano proglašenje pobjednika. Svi dobivaju diplome, a najbolji i medalje i nagrade. Uz to smo napravili i natjecanje u najboljoj fotografiji, za koju svi glasaju na našoj Facebook stranici,” naglasila je Mihelčić.

Link na kojem se može sve besplatno pratiti je :https://dance-tournaments.com

TEKST: S. P.            FOTO: M. M.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn