TROFEJ DINAMO 2019 – Četvrti dan premijernog izdanja Trofeja Dinamo u Slavonskom Brodu

Datum objave: 04. 7. 2019. | Kategorija: Sport

SLAVONSKI BROD – Danas se odigrava četvrti dan premijernog izdanja Trofeja Dinamo u Slavonskom Brodu. Turnir koji je jedinstven po svojoj lokaciji, onoj kraj Brodske tvrđave, održava se pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda, Turističke zajednice Brodsko posavske županije, Karlovačkog, Jamnice i HEP-a.

Trofej Dinamo u Slavonski Brod je došao zahvaljujući Udruzi navijača Dinama Slavonski Brod. Radi se o trećoj sezoni Trofeja Dinamo, koji objedinjava 7 turnira diljem Hrvatske (Zagreb, Petrinja, Kutina, Slavonski Brod, Bjelovar). Osim izdašnih bogatih nagrada, oni su i kvalifikacijske naravi – na njima ekipe skupljaju bodove, te će se najboljih osam plasirati na Šalatu gdje će odigrati završnicu u sklopu otvaranja sezone Futsal Dinama koji predstavlja spektakl koji uživo prati više tisuća ljudi. Turniri postoje u seniorskoj, ženskoj i veteranskoj konkurenciji.
Danas se odigrava četvrti dan premijernog izdanja Trofeja Dinamo u Brodu. Poznato je 6/8 četvrtfinalista seniorskog dijela natjecanja – MNK Brod 035, AGROBIT Smokvin list, SB86 -Percom, Sportsko udruženje Drinić, APP Barišić i TIPICO. Danas saznajemo posljednja dva putnika u nokaut fazu natjecanja, a ujedno započinje i veteranski dio turnira.

Organizatori pozivaju sve posjetitelje da dođu uživati u sjajnoj atmosferi kakvu mogu ponuditi samo ovakvi turniri, odličnom futsalu i gastronomskim delicijama. Sva prikupljena sredstva namijenjena su za uređenje sportskog igrališta OŠ Milan Amruš u Slavonskom Brodu.

IZVOR: tzbpz.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn