TRGOAUTO POŽEGA – Sretan put i ugodno ljeto uz provjerenog partnera

Datum objave: 29. 7. 2023. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Dok brojite dane do godišnjeg odmora i razmišljate što vam sve treba za ugodno ljeto bez stresa, pravi je trenutak da povedete računa i o svom limenom ljubimcu. Jer, sigurno putovanje najbolje je putovanje, stoga se uputite u Trgoauto, u ulici Vjekoslava Babukića 11, Požega, adresu na kojoj vas čekaju kvalitetna usluga, raznovrsna ponuda, povoljne cijene, iskustvo i savjet. Sretan put!

Želite li mirno i bez stresa stići na ljetno odredište, prije odlaska na put, trebali bi se pobrinuti za svoje vozilo. Jer, sigurno putovanje je najbolje putovanje. Preporučit će vam to i u Trgoautu, mjestu s iskustvom, kvalitetom i 17 godina dugom tradicijom, koje vas čeka u ulici Vjekoslava Babukića 11, Požega.
Adresa je to na koju rado navraćaju svi istinski znalci i zaljubljenici u vozila na kojoj će vam, uz kvalitetne auto i moto dijelove po pristupačnim cijenama, poslužiti i savjet, jer, kod njih je kupac uvijek na prvom mjestu.

Znajući kako je vrijeme novac, u Trgoautu nude i mogućnost narudžbe svega onoga što vam treba, a trenutno nemaju, u najkraćem mogućem roku. Uz široki asortiman tekućina za stakla te vrhunsku auto kozmetiku koja će vam trebati želite li poslu ljetne pripreme automobila pristupiti temeljito, bit će red provjeriti i stanje akumulatora, a njih u Trgoautu, možete birati. Varta, Bosch, Dynamic, Topla, Taxxon, ili, možda Yuasa, u ponudi je program vrhunskih akumulatora. Tu je i veliki izbor motornih ulja po najpovoljnijim cijenama – Mobil, Shell, Elf, GM, Castrol…

Kvaliteta i povoljne cijene odlika su i filtera, japanskih dijelova, kao i kvalitetnih ležajeva njemačke tvrtke NK, pa Boschove i NGK svjećice, Pagid-ovi diskovi i disk pločice, a tu su i gume te ratkape vrhunske kvalitete. Za savršen izgled vašeg vozila u ponudi je i široka paleta auto sprejeva, a želite li biti sigurni da vaš ljubimac i izvan garaže ima pravu zaštitu, odaberite iz programa izdržljivih cerada koje mogu zaštiti čak i od, na žalost, sve češćih vremenskih nepogoda.

Vrijeme ljeta i dužih putovanja svakako zahtijeva i preventivni pregled koji će isključiti razne potencijalne neispravnosti, za što će se pobrinuti stručno oko i čvrsta majstorska ruka u njihovom autoservisu u ulici kneza Trpimira 40 u Požegi, stoga, navratite i s povjerenjem im prepustite vozilo, jer, na sve radove, uz račun će vam dati i garanciju na obavljen posao i ugrađene dijelove. Trgoauto vas čeka svakog radnog dana u Babukićevoj ulici 11, a za više informacija nazovite 034/ 272 925, 034/ 281 803 ili posjetite službenu stranicu www.trgoauto.com. Sretan put i ugodno ljeto s Trgoautom!

TEKST: S. T.               FOTO: D.P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn