TRGOAUTO – Pouzdan partner za sigurna putovanja i u zimskim uvjetima

Datum objave: 22. 11. 2022. | Kategorija: Promo, SLIKE

POŽEGA – Dok se s nostalgijom prisjećate ljeta i uskačete u teške cipele za šetnju po kiši, krajnji je trenutak da za nove uvjete pripremite i svoje vozilo. Uz obavezne zimske gume, predostojeći hladni dani idealna su prilika i za dodatnu njegu i pažnju kakvu će vašem limenom ljubimcu pokloniti u Trgoautu u ulici Vjekoslava Babukića 11 u Požegi.

Iako je najgora noćna mora svakog vozača vožnja po vlažnoj, snijegom i ledom prekrivenoj cesti, moguće neprilike lako je izbjeći s pravom opremom. Osim toga, trenutak uskakanja u teške cipele za šetnju po kiši, idealno je vrijeme i da za nove uvjete pripremite i svoje vozilo. Brigu i pažnju kakvu vaš limeni ljubimac treba ovih dana potražite u Trgoautu u ulici Vjekoslava Babukića 11 u Požegi, mjestu na kojem će se stručno i profesionalno pobrinuti za vašu sigurnost.

Prvi korak svakako je zamjena guma koju možete obaviti u servisu u Trpimirovoj 40, uz gratis montažu, kupite li kod njih gume. U Trgoautu će vam, navratite li k njima radi kvalitetne zimske pripreme, skrenuti pažnju i na stanje akumulatora, ali i ponuditi niz vrhunskih modela s čak nekoliko godina garancije, jer bez dobrog akumulatora nema ni energije potrebne za pokretanje motora. Uz vrhunske TOPLA modele u ponudi s kojima ste mirni najmanje tri godine, tu je i poklon za kupca, dodatnih 10 posto popusta na cijenu novog akumulatora, donesete li im onaj stari.

U ponudi su i TAXXON akumulatori s dvije godine jamstva, kao i niz drugih koje možete nabaviti već od 300-njak kuna. Prava sezonska briga oko limenog ljubimca, znaju to u Trgoautu, podrazumijeva i provjeru tekućina kao i promjenu ulja, što vas, uz račun i garanciju na obavljen podao i ugrađene dijelove, također čeka u njihovom dobro opremljenom servisu. Uz iskustvo i kvalitetnu uslugu, na ovom će vam mjestu uvijek rado dati i pokoji savjet, stoga, za sigurno i pouzdano putovanje, kako u zimskim, tako i svim drugim uvjetima, birajte Trgoauto. Čekaju vas svakog radnog dana u Babukićevoj ulici 11, na broju telefona 034/ 272 925 i na službenoj stranici www.trgoauto.com            Sretan put!

TEKST: S. T.            FOTO: D.P./ S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn