TREĆI MEMORIJALNI TURNIR “VERICA REBRINA”– U spomen na prerano preminulu novinarku Vericu Rebrinu

Datum objave: 15. 10. 2018. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U organizaciji Požeškog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege na Memorijalnom turniru “Verica Rebrina” jučer se okupilo osam rekreativnih ekipa i to sedam ekipa iz Požege i ekipa iz Nove Gradiške.

Verica Rebrina bila je inicijator pokretanja Ženske odbojkaške lige Požega 2004. godine, igračica i voditeljica rekreativne ženske odbojkaške ekipe “Požega”, član uprave Ženskog odbojkaškog kluba Vallis Aurea od njegovog osnutka i predsjednica Nadzornog odbora tog kluba. Iznenada je preminula 24. srpnja 2015. u 56. godini života na svom radnom mjestu, u prostorijama požeškog Soundset radija.
U organizaciji Požeškog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege na memorijalnom turniru jučer se okupilo osam rekreativnih ekipa i to sedam ekipa iz Požege i ekipa iz Nove Gradiške.

Turnir je otvorila Veričina kćer Ivana Koretić. „Drago mi je da ste se svi okupili na ovom memorijalnom turniru.Ovo je već četvrta godina kako nje nema, ali vi je se svi sjećate i svima nam je u srcima kao da je i dalje tu. Održavanje ovog turnira je jako lijepa uspomena na nju i njezin rad, pogotovo odbojku. Osobno mi to jako puno znači a znam da bi i njoj to puno značilo i da bi bila ponosna na sve vas i da nastavite njenim stopama. Htjela bih zahvaliti svima koji ste danas tu, koji sudjelujete danas i na ovaj način pridonosite sjećanje na moju mamu.“

Na trećem memorijalnom turniru ove godine pobijedila je ekipa Požege, druga je bila ekipa iz Nove Gradiške, treća ekipa Obrtnička, a četvrta Valis Aurea.Svim sudionicama podijeljena su priznanja a pobjedničkim ekipama uručene su medalje i pokali.

TEKST: Alan Nedela      FOTO: A. Nedela

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn