TREĆA VEČER AUREA FESTA: Koncerti za ljubitelje dobre glazbe i dobrih vibracija – Amira Medunjanin i Petar Grašo

Datum objave: 01. 9. 2018. | Kategorija: Scena

nas

POŽEGA – Treća večer Aurea festa u Požegi ljubiteljima dobre glazbe i dobrih vibracija poklonila je dva koncerta. U dvorani Glazbene škole Požega nastupila je najveća regionalna i svjetska zvijezda sevdaha – Amira Medunjanin, a potom na glavnoj festivalskoj pozornici na središnjem Trgu sv. Trojstva nastupio je šarmantni romantičar Petar Grašo.

Filigranski isprepleteni glas i emocija, duhovitost i šarm vrhunske umjetnice oduševili su Požežane koji su dvoranu Glazbene škole ispunili do posljednjeg mjesta. U društvu prvoklasnih glazbenika i stalnih suradnika – gitariste i aranžera Ante Gele i kontrabasista Zvonimira Šestaka, Amira Medunjanin pružila je požeškoj publici jednak užitak u jedinstvenim interpretacijama kakav je već iskusila publika na brojnim koncertima diljem svijeta. Nisu se štedjeli dlanovi, ozarenost nije silazila s lica – koncertna večer za pamćenje.

nn

A za pamćenje je bio i nastup vječitog dječaka – Petra Graše. Naime, poslijepodnevno nevrijeme i kiša koja je padala dovodili su u pitanje hoće li se moći održati planirani program na otvorenome. Nasreću, nebo se u večernjim satima smilovalo organizatorima i publici željnoj dobre zabave, pa je oko 21,30 sati na središnjem gradskom trgu započeo koncert grupe Dominik & co., a potom je pred dobro raspoloženu brojnu publiku izašao i Petar Grašo.  “Sretan sam što se unatoč kiši okupio toliki broj onih koji prate moj rad i vole moje pjesme. Vrhunski je osjećaj doći na scenu pred takvu publiku kakva je ovdje u Požegi,” rekao nam je Petar Grašo.

nn

I doista, uz podršku brojne publike koju ni prijeteća kiša nije omela, Grašo je na najbolji način zaključio treću festivalsku večer u Požegi. Očekuju nas Zlatne žice Slavonije.

TEKST: S. Pok    FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn