TRADICIONALNO OKUPLJANJE – 12 ekipa na malonogometnom turniru temeljnih ogranaka HDZ–a

Datum objave: 08. 7. 2017. | Kategorija: Sport

n

VIDOVCI  –  Tradicionalno šesto okupljanje malonogometnih ekipa HDZ – a Gradskog odbora grada Požege održano je jučer na terenu u Vidovcima. Otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa svojim zamjenicima.

“Održavamo tradiciju, inače smo ovaj turnir radili za Dan državnosti no ove godine smo pomakli zbog izbora i drugih događanja. Nadamo se druženju naših članova, posebice mladeži kako bi se povezivali kao i do sad i bez politike razvijali zdrav duh u zdravom tijelu. HDZ kroz ovo promovira zajedništvo i sve ono što smo do sada radili. Na ovaj način želimo nastaviti usmjeravati djecu u sport,” naglasio je predsjednik GO mladeži HDZ-a Dragan Borevac. Dodaje kako je zadovoljan odazivom članova bez obzira na fakultetske i radne obaveze mnogih.Okupljene ekipe prigodnim riječima pozdravio je predsjednik GO HDZ Požega i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

nn

“22 su temeljna ogranka, a skupilo se 12 ekipa što je odlično. Idemo igrati nogomet i družiti se, idemo se zabaviti. Pozvali smo sve članove, većina predsjednika temeljnih ogranaka je došla, neka najbolji pobijedi,”zaključio je Puljašić. Prije početka turnira izaslanstvo je položilo vijenac i zapalilo svijeće na spomeniku palim braniteljima.

TEKST: B. M.       FOTO: B. M.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn