TOMA MILE SPRAJT  OBJAVIO VISOKOBUDŽETNI SPOT: “Pjesma BLJE govori sve o trenutačnim trendovima i načinu života”

Datum objave: 27. 7. 2020. | Kategorija: Scena

POŽEGA – Prošlo je preko godinu dana od veoma neuspješnog rep projekta, “MileTomaSprajt” pa je Tomislav Milanović, filantrop, entuzijast, bubnjar, biciklist, naš kolega novinar, kolekcionar trenirki, vrtlar i planinar, odlučio napraviti novi kanal –  “TomaMileSprajt”.

“Riječ je o tehnički bolje izvedenim pjesmama, koje su napravljene kada se po gradu moglo slobodno hodati (AKA prošlog ljeta). Inspiriran ovom karantenom odlučio sam sada to objaviti. Uglavnom šest je novih pjesama, tematika nije baš za svakoga, nema cenzure, odnosno ima tri cenzure. Objavljivat ću svaki tjedan po jednu. Prva na redu je BLJE, jer je snimljen visokobudžetni spot,” rekao je Milanović.

Odlučio se za promjenu pseudonima, jer prošli je po njegovom mišljenju bio malo neozbiljan. “Više nisam MileTomaSprajt, odlučio sam napraviti drastičnu promjenu pa sam sad TomaMileSprajt.  Četiri pjesme su, hajdemo reći, obrade stranih hitova za koje rijetko tko zna. Pjesma “Blje”(krađa) jednostavno govori sve o trenutačnim trendovima i načinu života. Mislio sam spot objaviti kad se preselim iz Požege, tko ga pogleda shvatit će i zašto. Možda je zanimljivo da je snimljen debelo prije korone, a ima mnogo sličnosti. Eto prva je na redu pa polako tjedan po tjedan,” rekao je TomaMileSprajt.

Mladi kantautor smatra da je riječ o kvalitetnijim uracima od onih prošlih (koji su nastali u dva mjeseca), jer u nove je uloženo preko četiri mjeseca. Tu će biti i pjesma na staro-keltskom jeziku Tjarps Amot Elim, što znači “idemo svi polako kroz ovu dolinu i budimo ponosni što smo naišli na planinu”. Na kanalu će se mogu naći i razni drugi kulturno-umjetnički sadržaji, poput lupanja po bubnjevima uz klasičnu glazbu.

“Ovom prilikom zahvaljujem prvenstveno začetnicima ove ideje, zatim vlasniku jednog novog malog studija u Požegi, gdje sam snimao spomenute pjesme (pet od šest).  Isto tako zahvaljujem prijatelju koji mi je napravio ovaj novi youtube kanal, on želi ostati anoniman, kao i frendu koji je snimao spot i veliki je obožavatelj projekta MileTomaSprajt, a TomaMileSprajt mu je bez veze (jer je fejk) te frendici koja je snimila dokumentarni dio spota. Zahvaljujem i svojim obožavateljima koji žele ostati anonimni. Da nema vas šest ne bi bilo ni novih uradaka,” zaključuje TomaMileSprajt, uz najavu da je ovo tek drugi projekt od planiranih šest. Mi dodajemo kako svaka slučajnost u ovom slučaju nije slučajna, ozbiljnost neozbiljna i obrnuto.

Pogledajte spot za pjesmu BLJE

TEKST: S. P. /MTS        FOTO: S. Pok/MTS

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn