TENISKI MASTER POŽEGA – Za nastup na Prvenstvu Hrvatske natječu se 32 najbolja mlada tenisača Slavonije i Baranje

Datum objave: 02. 9. 2017. | Kategorija: Sport

n

POŽEGA – U organizaciji Teniskog kluba Požega u Požegi se danas i sutra održava Regionalni masters Slavonije i Baranje do 10 godina za dječake i djevojčice. Turnir na kojem sudjeluje 16 djevojčica i 16 dječaka na prigodnoj svečanosti otvorio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

“Ponajprije čestitam roditeljima- čestitam na odricanju, na trudu da ove mlade ljude odvedete na pravi put jer sigurno je kako je u zdravom tijelu zdrav duh. Grad Požega je pokrovitelj ovog prekrasnog turnira i nadam se kako ćete se svi ugodno osjećati u našem gradu. Vjerujem kako će i naše natjecateljice i natjecatelji sigurno pokazati da i iz ovog kluba mogu doći vrhunski rezultati. Neka najbolji pobjede i u Zadru osvoje neko od prvih mjesta,” rekao je gradonačelnik Puljašić otvarajući turnir.

nn
Pravo sudjelovanja na turniru imaju najbolje plasirani dječaci i djevojčice, koji su tijekom cijele sezone skupljali bodove, a na ovom turniru pokušat će se izboriti za nastup na Prvenstvu Hrvatske koje će se održati u Zadru 30. rujna 2017. godine. Dobrodošlicu malim tenisačima i njihovim roditeljima poželio je i predstavnik Teniskog kluba Požega Ivan Barišić.

TEKST: S . Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn