TENISKI KLUB NOVA GRADIŠKA – Održan tradicionalni teniski turnir “BLJESAK 2021.”

Datum objave: 04. 5. 2021. | Kategorija: Sport

NOVA GRADIŠKA – U čast “Bljesku”, u organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška“, 1.svibnja na teniskim terenima Sportskog centra San Siro u novogradiškom naselju Slavča odigran je tradicionalni teniski turnir na kojem je, uz domaćine, nastupilo 30-ak tenisača iz Požege, Zagreba, Novske, Pakraca i Križevaca

Čuvajući sjećanje na važne datume iz Domovinskog rata, promovirajući, istovemeno, značaj sporta, u čast “Bljesku,” u u organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška“, 1.svibnja na teniskim terenima Sportskog centra San Siro u novogradiškom naselju Slavča odigran je tradicionalni teniski turnir. Na turniru koji se nalazi u službenom kalendaru natjecanja Hrvatske unije tenisača za 2021. godinu i boduje se za rang listu HUT-a., uz domaćine, nastupilo je 30-ak tenisača iz Požege, Zagreba, Novske, Pakraca i Križevaca. U kategoriji gospoda -30, +35 1.mjesto je osvojio Marko Pavlica iz TK“Nova Gradiška“ pobijedivši u finalu Matiju Hermanovića iz TK „Križevci“.U kategoriji gospoda 40+,45+ 1.mjesto je osvojio Goran Baletić iz TK “Movens“ iz Zagreba, koji je u finalu pobijedio Davora Balića iz TK „Križevci“.

U kategoriji gospoda 50+ 1.mjesto pripalo je Nini Abramoviću iz TK „Požega“ koji je u finalu bio bolji od domaćeg Milana Prpića. Organizatori turinra zahvaljuju svima na sportskoj i fair play borbi, a novom koncesionaru, Borisu Andrakoviću, na odličnoj potpori i suradnji. Tenisači će, kako saznajemo, i dalje biti veoma aktivni, jer ovaj tjedan kreću susreti prve i druge Županijske teniske lige u Slavonskom Brodu, u kojima Teniski klub „Nova Gradiška“ima predstavnike, a sve je spremno i za natjecanje u 3.hrvatskoj teniskoj ligi, regija Slavonija i Baranja, gdje će ovaj vikend na gostovanje u Đakovo, kod TK „Đakovo“ u 1.kolu.

TEKST: S. T.   FOTO: TK NG

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn