TEHNOLOŠKI INKUBATOR NG U ZAVRŠNOJ FAZI – “Zakoračite u novu dimenziju poslovanja”

Datum objave: 15. 5. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

NOVA GRADIŠKA – Projekt Tehnološki inkubator Nova Gradiška, najveći projekt u provedbi tvrtke Industrijski park Nova Gradiška d.o.o i partnera-Grada i Centra za razvoj Brodsko posavske županije, ulazi u završnu fazu. Riječ je o iznimno vrijednoj tehnološki-gospodarskoj priči “teškoj” gotovo 30 milijuna kuna koja će rezultirati jedinstvenom tvornicom za razvoj novih poduzetnika.

Unatoč problemima s pandemijom koronavirusa, projekt Tehnološki inkubator, kako je planirano i zacrtano, u završnoj je fazi vanjskih i unutarnjih građevinskih radova. Riječ je o iznimnoj tehnloški-gospodarskoj “priči” teškoj gotovo 30 milijuna kuna, najvećem projektu u provedbi tvrtke Industrijski park Nova Gradiška d.o.o i partnera-Grada i Centra za razvoj Brodsko posavske županije koji će rezultirati jedinstvenom tvornicom za nove obrtnike, poduzetnike, nove tehnologije, IT rješenja, kao i nove generacije kreativaca. Njih će uskoro, po završetku radova, dočekati 50 moderno opremljenih poslovnih prostora, cooworking prostor i informatička dvorana.

Izgradnjom tehnološkog inkubatora poduzetnici i svi oni koji planiraju poslovni pothvat dobit će priliku za razvoj poduzetništva uz sve neophodne preduvjete za rad; olakšano poslovanje uz manje financijske troškove i osiguranu uredsku, informatičku i komunalnu opremu, kao i ne manje važnu, stručnu podršku djelatnika. Riječ je o prvom poslovnom subjektu na ovim prostorima koji će nuditi i uslugu virtualnog inkubatora, posebno korisnog svima koji ne trebaju fizički ured, ali žele biti virtualni stanari s paketom brojnih pogodnosti, poput savjetodavnih usluga ili korištenja konferencijske dvorane.

Projekt koji s nestrpljenjem čekaju u Industrijskom parku predstavlja novu dimenziju poslovanja, što jasno “sugerira” i “adresa”-tin.ipng.hr, gdje “t” predstavlja teritorij, “i”-inkubator inovacija, a “n”-napredak. Želite li postati fizički ili virtualni “stanari” Tehnološkog inkubatora, učinite to prijavom na web stranici tin.ipng.hr i vin.ipng.hr

TEKST: S. Tarbuk  FOTO: tin.ipng.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn