SVI SMO UZ TEBE HRVA 4 – Humanitarni streetball turnir za pomoć stradalom suigraču Hrvoju Modriću

Datum objave: 13. 9. 2019. | Kategorija: Sport

NOVA GRADIŠKA – “Svi smo uz tebe Hrva” jedinstvena sportsko-humanitarna priča koja je odavno prešla lokalne okvire, ove će godine, u organizaciji Košarkaškog kluba Strmac, doživjeti svoje četvrto izdanje. Stoga, košarkašku loptu u ruke i vidimo se u subotu, 14.rujna u centru Nove Gradiške na streetball turniru.

Osim što spaja i predstavlja najbolji oblik promocije svake sredine, sport, vrlo često, piše i najljepše životne priče. Potvrđuje to i jedinstvena sportsko-humanitarna akcija “Svi smo uz tebe Hrva”, koja je odavno prešla lokalne okvire, a ove će godine doživjeti svoje četvrto izdanje. Riječ je o streetball turniru u organizaciji Košarkaškog kluba Strmac koji se igra za pomoć teškom stradalom suigraču i prijatelju Hrvoju Modriću iz Nove Gradiške, tijekom utakmice 2014.godine. Ovogodišnje izdanje turnira o kojem na službenim stranicama piše i Hrvatski košarkaški savez, zakazano je za subotu, 14.rujna, u centru grada.

Program počinje u dopodnevnim satima “sportskim ogledom” brojnih ekipa iz cijele Hrvatske, humanitarnom tombolom, a potom i natjecanjem u tricama. Nakon cjelodnevnih sportskih druženja, slijedi i večernji program za čiju će se dobru atmosferu pobrinuti DJ Gotex. Organizator podsjeća kako je za sve natjecatelje osigurana hrana i piće, po potrebi i smještaj, a sav skupljeni novčani prilog i ove je godine namijenjen za potrebe Hrvojevog liječenja i rehabilitacije. Volite li košarku ili tek želite pomoći, navratite u subotu na “šahovnicu” u centru Nove Gradiške i pokažite sportsku spretnost i veliko srce. Jer, “Svi smo uz tebe Hrva”!

TEKST: S. T.     FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn