SVEČANO OTVORENJE IZLETIŠTA “ANIN GAJ” – U nedjelju svi putevi vode u Brodski Stupnik

Datum objave: 27. 4. 2023. | Kategorija: Gospodarstvo

BRODSKI STUPNIK – Nastavljajući s ulaganjem u destinaciju i promociju kontinenta, Općina Brodski Stupnik i Turistička zajednica Meridiana Slavonica, jedna od prvih na području Brodsko posavske županije koja je prepoznala značaj i vrijednost udruživanja sa susjednim općina, u nedjelju, 30.travnja, čekaju vas s dobrodošlicom na otvorenju izletišta “Anin gaj”.

Produženi vikend, ugodno proljetno vrijeme ali i početak turističke sezone najbolje bi bilo provesti u prirodi, na obiteljskom izletu ili kraćem proputovanju po Slavoniji, jer prije nego li krenemo upoznavati daleke destinacije, valjalo bi otkriti ljepote vlastitog “dvorišta”, a u nedjelju, 30.travnja, svi putevi vode u Brodski Stupnik. Povod-svečano otvorenje izletišta “Anin gaj”, nove turističke točke ovog dijela Brodsko posavske županije. Nastavak je to kontinuiranog ulaganja u destinaciju kojim Općina Brodski Stupnik, zajedno s Turističkom zajednicom Meridiana Slavonica, jednom od privih na području Brodsko posavske županije koja je prepoznala značaj i vrijednost udruživanja sa susjednim općina, želi promovirati kontinentalne potencijale i stranim, ali i domaćim gostima, približiti ljepote ovog dijela Slavonije.

Otvorenje izletišta zakazano za 15 sati počet će okupljanjem uz glazbeni program, u kojem će sudjelovati kulturno umjetnička društva, tamburaški sastav “Rubato” i Šima Jovanovac, a zanimljivi program posjetiteljima će ponuditi i povorku konjanika i konjskih zaprega,jer bez toga nema ni jedne prave svečanosti u Brodsko posavskoj županiji. Nakon programa slijedi svečana večera u 18:00 sati. Dobro došli!

TEKST: S. Tarbuk                 FOTO: TZ MS

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn