SVEČANA PROMOCIJA MAJSTORA – Diplome za 22 majstora u 8 zanimanja

Datum objave: 13. 3. 2017. | Kategorija: Gospodarstvo

n

POŽEGA – U organizaciji Obrtničke komore Požeško-slavonske županije danas su dodijeljene diplome za 22 majstora u osam zanimanja. Diplome su dobili šest tesara, pet frizera, četiri zidara, tri kuhara, te po jedan autoserviser, natkonobar, elektroinstalater i stolar.

Novi majstori su  iz Požeško-slavonske  županije, a svoju diplomu danas su stekli: Varešak Domagoj iz Pleternice (autoserviser), Petrž Josip iz Orahovice (elektroinstalater), Bojčić Aleksandar iz Požege (natkonobar), Marica Babić-Španić iz Požege, Ivana  Gašparac iz Pleternice, Senka Matijević iz Lipika, Ljiljana Novak iz Kaptola, Anamarija Vapnar iz Pakraca ( frizeri), Mara Budimir iz Pleternice, Željka Lovrić iz Velike i Zoran Prpić iz Požege (kuhari), Damir Tomić iz Brestovca (stolar), Vladimir Adamek iz Kutjeva, Stjepan Blašković iz Požege, Dalibor Klajn iz Bekteža, Ivo Lovrić iz Velike, Mario Senj iz Brestovca i Boris Stanić iz Požege ( tesari), Tomislav Deli iz Brestovca, Stipo Đaković iz Stražemana, Antonio Lovrić iz Kaptola i Damir Soldo iz Pleternica.

nn

U ime Grada Požege i Požeško-slavonske županije majstorima su čestitali požeški gradonačelnik Vedran Neferović i zamjenik župana Ferdinand Troha.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn