SVE SPREMNO ZA 3. OKTOBEER FEST U NOVOJ GRADIŠKI – Nazdravite jeseni uz najbolja domaća piva

Datum objave: 18. 9. 2023. | Kategorija: Gospodarstvo

NOVA GRADIŠKA – Treću godinu za redom Turistička zajednica Grada Nova Gradiška zajedno sa svojim obrtnicima organizira jedinstveni rujanski Oktobeer. Uz predstavljanje lokalne eno gastro ponude prilika je ovo za osnaživanje turizma doživljaja koji vas, bez sumnje, uz sjajne domaćine očekuje na najljepšoj gradskoj pozornici u petak i subotu, 22. i 23. rujna

Brendirajući se kao grad doživljaja, Nova Gradiška zajedno sa Turističkom zajednicom i lokalnim obrtnicima, treću godinu za redom organizira jedinstveni rujanski Oktoberfest. Uz priliku za jesensko oživljavanje najljepše pozornice na otvorenom, gradskog parka, riječ je o događaju čiji je cilj predstavljanje domaće eno gastro ponude kao i nadaleko poznatog gostoprimstva domaćina.

Oktoberfest će u dva dana trajanja, petak, 22.i subota 23.rujna, svima koji navrate, uz dobru glazbu i ugodnu atmosferu, ponuditi i priliku za natjecanjem u nekoliko zabavnih disciplina pivske olimpijade poput brzinskog i štafetnog ispijanja piva, držanja krigle i pivske milje, a ukoliko pivo nije vaš prvi izbor, naći će se i još ponešto domaćeg. Uz nastupe gradske glazbe, Tamburaškog sastava Satir i 100 decibela, bit će to sjajan način da u velikom stilu zakoračite u novo godišnje doba i uz čašu dobrog pića nazdravite jeseni. Vidimo se na Oktobeer festu u Novoj Gradiški!

TEKST: S. Tarbuk                     FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn