SVE NA JEDNOM MJESTU – Za uspješan početak radnog dijela godine, trk u Trim!

Datum objave: 09. 8. 2023. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Iako su s vremenom i razvojem tehnologije izgubile auru mističnosti i prostora skrivenih tajni, knjižare su bile i ostale ključna mjesta kulture i znanja. Omiljeni su to kutci knjigoljubaca, ali i adrese na koje valja navratiti prije početka nove školske godine. Jesen će biti uspješnija i ljepša s dobrom knjigom, novom torbom, priborom po mjeri, ali i brojnim sitnicama koje uvijek trebaju. Znaju to u knjižari i papirnici Trim, u Dubrovačkoj ulici 5 u Požegi, posljednjih 30-ak godina provjerenoj adresi za školarce, umjetnike, kreativce i biznismene. Navratite i uvjerite se!

S riješenim udžbenicima ili bez njih, skori početak nove školske godine, pravi je trenutak za posjet knjižari. Baš kao i vrijeme godišnjih odmora, jer opuštanje na plaži ljepše je i ugodnije uz romantičnu ljubavnu priču ili napeti triler. Znaju to svi istinski knjigoljupci, jer, iako više nemaju auru mističnosti kao u davna vremena, knjižare su bile i ostale ključna mjesta kulture i znanja i čarobni kutci za svakog kreativca. Svjesni su toga u knjižari i papirnici Trim u Dubrovačkoj ulici 5 u Požegi, posljednja 3 desetljeća provjerenoj adresi za školarce i njihove roditelje, umjetnike, kreativce, pa i biznismene, stoga vas, svakodnevno, čekaju s dobrodošlicom i vrhunskim izborom.

Sve što trebate i ne znate da trebate, kao i sve ono što ste eventualno zaboravili, uz kvalitetnu preporuku i profesionalnu uslugu, ponudit će vam u Trimu, jer kod njih je kupac uvijek na prvom mjestu. Navratite i uvjerite se, jer uz njihovu ćete pomoć, bez prevelikog stresa, u potpunosti opremiti svog školarca za sve predstojeće izazove, a, potom, na istom mjestu, zasigurno pronaći i ponešto za sebe.

Knjige, bilježnice, pernice, omoti, torbe, ruksaci, uredski pribor, papirnata galanterija- sve vas to, po cijenama prihvatljivim svačijem džepu, manje i više poznatih školskih brendova, očekuje u Knjižari i papirnici Trim. Kako bi bolje i kvalitetnije upravljali vremenom, ovdje možete pronaći i veliki izbor kvalitetnih rokovnika, a želite li učenje pretvoriti u zabavu, opskrbite se kvalitetnim geografskim kartama i edukativno-ukrasnim globusima. Kad smo već kod igre, ali i ukrasa, na ovom ćete mjestu pronaći i široku lepezu društvenih igara, puzzla i suvenira, od onih lokalnih, ručno rađenih, do brendiranih, poznatih pod nazivom Etno Hrvatska.

Uz kvalitetnu ponudu uvijek korisnih novčanika, idealnih za poklon samima sebi pa i dragim ljudima, ovdje su mislili i na sve vaše važne datume, stoga vas čekaju sa širokim party programom, sastavljenim od sitnica bez kojih ćete teško organizirati uspješan dječji rođendan i obiteljske svečanosti. Raznovrsni ukrasi, prigodni stolnjaci, maštoviti podlošci, ubrusi i salvete, svijeće, prskalice, čaše, ukrasne kutije za darove i kolače, papir za ukusno i sa stilom umotan dar-sve vas to, u svim bojama i dimenzijama, čeka u Knjižari i papirnici Trim.

Mjesto je to na koje rado navraćaju i kreativci, jer slikarski pribor u ponudi dobro će doći i profesionalcima i umjetnicima amaterima. Zahvaljujući franšizi Svijeta knjiga, ovdje se, s pravom ponose i sjajnom ponudom naslova svih žanrova- uvijek rado čitanim trilerima i kriminalističkim romanima, putopisima, znanstvenom fantastikom, beletristikom, publicistikom, stoga, prije odlaska na more, obavezno navratite ili u listanju stranica uživajte u slatkom kutku na licu mjesta.

Ljubazni djelatnici čekaju vas na dobro poznatoj adresi radnim danom od 7 do 20 sati i subotom od 8 do 13., a za više informacija na raspolaganju su vam i pozivom na telefon 034 275 155 kao i na službenoj stranici www.trim.hr/ .

Radni dio godine i novi jesenski početak samo što nije, stoga, trk u Trim!

TEKST: S. Tarbuk                    FOTO: D. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn