STRELJAŠTVO – KPS Vallis Aurea na državnom prvenstvu u praktičnom streljaštvu

Datum objave: 28. 8. 2023. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Ovaj vikend, 26 i 27.8. 2023. na streljani Pampas u Osijeku održano je državno prvenstvo u praktičnom streljaštvu. Klub praktičnog streljaštva Vallis Aurea iz Požege nastupio je s četiri natjecatelja, od kojih je trojici ovo prvi nastup na državnom prvenstvu.

Za KPS Vallis Aurea Požega pucali su Krešimir Matoš, Josip Petrić, Stanko Dragičević i Luka Obradović. Svi su se natjecali u najbrojnijoj kategoriji produkcija. Ukupno je bilo preko 80 natjecatelja, a u kategoriji produkcija, natjecalo se 50 natjecatelja i natjecateljica. Naši strijelci ostvarili su slijedeće plasmane: Luka Obradović odlično 17 mjesto, Krešo Matoš, s najbolje otpucanim natjecanjem do sada, 33 mjesto, Josip Petrić , dobro pucanje na prvom državnom i 41 mjesto; i Stanko Dragičević, opreznim pristupom i problemima sa zastojima do 49 mjesta.

“Puno je prostora za napredak i kad, otvaranjem streljane, popravimo uvjete treninga, rezultat će biti puno bolji. Ja se zbog ozljede nisam natjecao ove godine, ali uskoro se vraćam treninzima i natjecanjima. Na kraju se želim zahvaliti organizatorima iz Osijeka jer su napravili deset zahtjevnih i zanimljivih stageva u stvarno vrućem tjednu, našim strijelcima jer su izdržali pucati 6 sati po visokim temperaturama i Mateji Proučil na odličnim slikama. Sezona još nije gotova, treninzi i natjecanja se nastavljaju” naglasio je predsjednik KPS Vallis Aurea Robert Međugorac

TEKST: S.P./ R. M.                 FOTO: Matej Proučil

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn