STRELJAČKI KLUB POŽEGA – 25. Prvenstvo Hrvatske u gađanju samostrelom

Datum objave: 13. 7. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Na prostoru Rekreacijskog centra danas je svečano otvoreno 25. Prvenstvo Hrvatske u gađanju samostrelom koje se u Požegi održava 13. i 14. srpnja u organizaciji Streljačkog kluba Požega.

Požega je domaćin 25. Prvenstva Hrvatske u gađanju samostrelom Field i zadnjeg izbornog natjecanja za izbor reprezentacije za Svjetsko prvenstvo koje će se u kolovozu održati u Rusiji. “Došli su nam najbolji strelci Hrvatske, tu je šest ekipa, a boje Požege brani naša Maja Grdiša. Naporan je ovo, ali vrlo lijep i atraktivan sport. Mnogima ne djeluje zahtjevno ali natjecatelji ulože puno tjelesnog napora jer u jednom meču koji traje nekoliko sati digne se pet i pol tona i prešeta 12,5 kilometara,” rekao nam je predsjednik Streljačkog kluba Požega i trener Petar Bosanac koji je prigodnim riječima pozdravio i natjecatelje.

U ime Grada Požege i gradonačelnika Darka Puljašića natjecatelje je pozdravio zamjenik gradonačelnika Mario Pilon.

“Čast mi je biti s vama na otvorenju 25. po redu, jubilarnog Prvenstva Hrvatske u gađanju samostrelom na otvorenom. Čestitam i zahvaljujem Streljačkom klubu Požega na organizaciji ovog sportskog događaja, a vama natjecateljima želim puno uspjeha i neka najbolji pobjedi. Grad Požega i dalje će podržavati ovakva natjecanja i ovako uspješne klubove te pomagati u skladu sa svojim mogućnostima,” rekao je zamjenik gradonačelnika Pilon. Dodjela priznanja održat će se u nedjelju 14, srpnja u 15,00 sati.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn