SRC POŽEGA – Sportski dan za djecu i mlade

Datum objave: 16. 8. 2023. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Košarkaški klub Požega i Savjet mladih Grada Požege ovaj petak, 18.kolovoza, za sportaše i rekreativce, male i velike, organizira cjelodnevno druženje na Sportsko-rekreacijskom centru. Uz niz zanimljivih aktivnosti, na zabavnom sportskom popodnevu očekuje vas i dunk contest s vrijednim novčanim nagradama a potom i koncert poznatog hrvatskog repera Marina Ivanovića Stoke. Vidimo se!

Kako bi vrijeme godišnjih odmora i ljetnih školskih praznika prošlo što aktivnije, Košarkaški klub Požega ovaj vas petak, 18.kolovoza, očekuje na Rekreaciji s cjelodnevnim druženjem uz Sportski dan za djecu i mlade. Prilika je to za promociju važnost aktivnog življenja i vrijednosti sporta, ali i sjajnu zabavu, jer uz niz zanimljivih sadržaja od 16 sati, sjajna sportska priča bit će pojačana i dunk contest-om, natjecanjem u zakucavanju.

Iako je za sudjelovanje, uz dobru volju, potrebno i nešto fizičke spremnosti, odlučite li se okušati u natjecanju, kući možete i s vrijednim novčanim nagradama, prijavite li se do srijede, 16.kolovoza, stoga, požurite. Uz sport i rekreaciju, dobru atmosferu dana u večernjim će satima dodatno popraviti i Marin Ivanović Stoka, poznati hrvatski reper, stoga ne razmišljajte i petak rezervirajte za druženje na Rekreaciji!

TEKST: S. Tarbuk              FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn