ŠPORTSKO RIBOLOVNA UDRUGA “ULOVI I PUSTI” – Za promicanje i unapređenje slatkovodnog ribarstva i sportskog ribolova

Datum objave: 22. 6. 2015. | Kategorija: Sport

beble

POŽEGA – “Ulovi i pusti” naziv je nove Športsko ribolovne udruge koja je jučer osnovana u Požegi koja okuplja mlade zaljubljenike u sportski ribolov. Na skupštini je za prvog predsjednika izabran Robert Beble, za dopredsjednika izabran je Marko  Ivčetić te za tajnika Juraj Radić.

Prema riječima predsjednika, Udruga je osnovana u cilju promicanja,razvitka i unapređenja slatkovodnog ribarstva i sportskog ribolova, a pred sebe su postavili ciljeve koje žele realizirati kako bi ostvarili napredak u sportskom ribolovu u našoj županiji.

“Prije svega želimo obrazovati članstvo a osobito mladež s područja sportskog ribolova i sportske etike. Zaštiti riblji fond i druge vodene životinje,zaštita prirode ,okoliša i čovjekove okoline. Glavni cilj je organizacija šaranske lige za sezonu 2016 koja če postati sinonim i  tradicija sportskog ribolova u našoj županiji.Sve je više mladih koji žele čuvati riblji fond, loviti kapitalne ribe i to je budučnost ribolova.Pozivam sve šaranaše,ribiče koji vole sportski ribolov, da nam se pridruže i da aktivno sudjeluju u radu i pomognu razvitku ŠRU “Ulovi i Pusti”,izjavio je pedsjednik ŠRU “Ulovi i Pusti” Robert Beble.

TEKST:S.Pok    FOTO: ŠRU “Ulovi i pusti”

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn