SPORTSKE IGRE MLADIH – Ekipa PIVINO najbolja nogometna ekipa Požeško-slavonske županije

Datum objave: 05. 6. 2024. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Ekipa PIVINO pridružila se ekipama Rumene kadulje i Slavonke, te će na velikoj regionalnoj završnici Coca-Cola Cupa braniti boje svoje županije. Coca-Cola Cup je renomirani malonogometni turnir koji okuplja mlade nogometne talente diljem Hrvatske.

Požeško-slavonska županija ove je godine pokazala iznimnu zainteresiranost gdje broji velik broj prijava i sudionika, što je sjajna prilika za mlade igrače da pokažu svoj talent i strast prema nogometu. Plasman na županijsko finale predstavlja veliki uspjeh, a za one najbolje slijedi izazov sudjelovanja na državnoj završnici u Rijeci. To je prilika da se pokažu pred širim auditorijem i da se mjeri snage s najboljim ekipama iz cijele zemlje. Sve u svemu, ovo je izvrsna prilika za razvoj mladih nogometaša i promociju sportskog duha.

U godištu 2008. i mlađi ekipa Pivino najbolja je u Požeško-slavonskoj županiji te će 22. lipnja otputovati u Slavonski Brod gdje će se u svojoj kategoriji sasatati s najboljima iz Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije. Prisjetimo se da će ekipa Rumene kadulje prolaz na Državnu završnicu u Slavonskom Brodu tražiti u kategoriji 2006. godište i mlađi, a u kategoriji djevojaka boje svoje županije branit će ekipa Slavonke.

Coca-Cola Cup godišnje okupi oko 40.000 natjecatelja samo u Hrvatskoj, a mogu se, potpuno besplatno, prijaviti ekipe u kategorijama: 2006. godište i mlađi te 2008. godište i mlađi u muškoj konkurenciji te 2008. godište i mlađe kod djevojaka. Uz propagiranje sporta i sportskog načina života, ove godine nastavljena je i velika edukativna kampanja ”Zero Waste- Budi dio igre- Čuvajmo naš planet” kojom se sudionike uči o važnosti recikliranja i očuvanja okoliša, a u ovogodišnjoj kampanji sudjelovalo je 35.000 djece i mladih.

TEKST: S. P.                   FOTO: SIM

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn