SLAVLJENIČKI KONCERT – Požežani vole svoj Big Band, Big Band Požega višestruko to zna uzvratiti!

Datum objave: 18. 3. 2017. | Kategorija: Scena

N

POŽEGA – Big Band Požega pod vodstvom Zvjezdana Marjanovića i ove je godine svojim rođendanskim koncertom oduševio prepuno gledalište Gradskog kazališta Požega. Već kultna požeška glazbena atrakcija proslavila je tako pet godina uspješnog djelovanja, a glasnoj i zvonkoj proslavi pridružili su se, već po tradiciji i brojni gosti.

Prepuna dvorana Gradskog kazališta Požega, puna scena i ozračje puno dobrih nota i vibracija – to je slika koncerta kada ga izvodi Big Band Požega. Utrenirano i skladno, s lakoćom i vještinom vrhunskih izvođača, Big Band je domaćoj publici ponudio cjelovečernje uživanje u glazbenoj čaroliji. Izvodeći kolaž od poznatih pop skladbi do onih s umjetničkim “štihom”, Big Band osnažen vrhunskim gostima i ovog je puta pokazao kvalitetu koju ne srećemo često pa ju stoga treba znati cijeniti i voljeti. Uz mlade glazbenike okupljene pod vodstvom Zvjezdana Marjanovića, svoj doprinos ovogodišnjem koncertu dali su alt-saksofonist, šef i dirigent Big banda HRT-a Andreas Marinello, prva i druga truba Big banda HRT-a Antonio Geček i Zvonimir Bajević, prvi tenor Big Banda HV-a Oliver Relić, pjevačice Carla Belovari, Andrijana Baković, Vlatka Kopić i Jelena Korov Ježić, pjevači Damjan Pirović i Dario Gajić te vokalni sastav Akvarel iz Osijeka.

NN

Uz program u Gradskom kazalištu, održan je i after party na kojem su nastupila dva banda Only Friends & Family i Moondance iz Banja Luke. Požežani vole svoj Big Band, Big Band Požega višestruko to uzvraća. “Počeli smo djelovati prije nešto više od pet godina i do danas smo odsvirali preko 80 koncerata diljem Hrvatske i u Bosni i Hercegovini.Radimo to iz ljubavi prema glazbi, ali potaknuti brojnim prijateljima i sponzorima jer bez njih, bez naše publike ne bi bilo ni nas,” rekao je kratko voditelj orkestra Zvjezdan Marjanović.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn