ŠKOLA NOGOMETA NK POŽEGA – Upisi krenuli, tim stručnih trenera spreman je za buduće nogometaše

Datum objave: 09. 8. 2017. | Kategorija: Sport

plakat

POŽEGA – Nogometni klub Požega od nedavno opet ima svoju školu nogometa, Školu nogometa NK Požega. Upisi su krenuli početkom ovog mjeseca, a male nogometaše očekuje stručni tim trenera predvođen nogometnom legendom, dugogodišnjim požeškim trenerom Miletom Krmarom.

“Sve temeljimo na  programski osmišljenom pedagoškom radu. Cilj je potaknuti što veći broj djece na aktivan i zdrav život, ali i da što više koriste Rekreacijski centar i njegove potencijale,” naglasio je trener Krmar dodajući kako će svaki mladi igrač imat će svoj osobni karton u kojem su svi bitni podaci. Tako će se u svakom trenutku znati gdje je u razvojnom procesu pojedini igrač kako bi se moglo selektirati one koji su se istaknuli te ih u pravom trenutku usmjeriti prema većim klubovima.

mile-krmar

“ Uvjeren sam kako će tim stručnih trenera i  uprava na čelu s predsjednikom kluba Darkom Radićem zajedničkim snagama podići Školu nogometa na jedan viši nivo, a uz skrb o nogometnoj budućnosti i atmosfera u klubu bit će još  kvalitetnija,”zaključio je Krmar.

TEKST: B.M.  FOTO: B.M.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn