ŠKOLA NOGOMETA NK POŽEGA – Mile Krmar, voditelj Škole: Sve temeljimo na kvalitetnom i programski osmišljenom radu

Datum objave: 18. 7. 2017. | Kategorija: Razgovori

mile krmar

POŽEGA – Nogometni klub Požega od nedavno opet ima svoju školu nogometa, Školu nogometa NK Požega. Nekadašnja Škola nogometa Požega se razdvojila na školu nogometa NK Požega i NK Slavonija. To je bio povod za razgovor s dugogodišnjim požeškim trenerom i voditeljem Škole nogometa NK Požega, Miletom Krmarom.

“Od srpnja smo počeli s radom i upisima djece od 7 do 12 godina. Sve temeljimo na kvalitetnom i programski osmišljenom radu. Želimo djeci pružiti zdravu, a uz to i korisnu zabavu, smanjiti utjecaj računala, lošeg društva i neaktivnog nezdravog odrastanja. Cilj je potaknuti što veći broj djece na zdrav život, ali i da što više koriste Rekreacijski centar i njegove potencijale,” ispričao je za Slavonski.hr trener Krmar.

Dodaje kako će svaki novopridošli mladi igrač imati svoj osobni karton u koji će biti upisivani svi bitni podaci. Tako će se u svakom trenutku znati gdje je u razvojnom procesu pojedini igrač kako bi se moglo selektirati one koji će se istaći i u pravom trenutku ih gurnuti prema većim klubovima.

“Pratit će se razvojni proces djeteta od upisa do završene Škole nogometa. Predanim radom i profesionalnošću Školu nogometa NK Požega ćemo podići na jedan viši nivo. Tim stručnih trenera na čelu sa mnom i uprava na čelu s predsjednikom kluba Darkom Radićem zajedničkim snagama će stvoriti radnu i plodonosnu atmosferu u klubu,”zaključio je Krmar.

TEKST: Bojan Miščević      FOTO: B.M.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn