SJAJAN REZULTAT – Policijski službenici PU požeško-slavonske osvojili brončane medalje na Zagrebačkom polumaratonu

Datum objave: 03. 5. 2021. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Na Zagrebačkom proljetnom polumaratonu “Zagreb21” održanom 2. svibnja sudjelovali su i policijski službenici PU požeško-slavonske te u mješovitoj štafeti osvojili treće mjesto i brončane medalje.

Jučer je održan Zagrebački proljetni polumaraton „Zagreb21“. Cestovna atletska utrka bila je ukupne duljine 21,098 metara i trčala se po ulicama Zagreba, a na njoj su sudjelovali i policijski službenici PU požeško-slavonske, policijski službenici u Policijskoj postaji Požega Marija Kelemen i Marko Grgić, policijska službenica Policijske postaje Pleternica Dragana Peula Marinović, policijski službenici Policijske postaje Pakrac Lucija Lujanac i Zdravko Matičević te policijski službenici Interventne jedinice policije David Jelušić, Ivan Iličić  i Ivan Papak.

U mješovitoj štafeti su sudjelovali Marija Kelemen, Dragana Peula Marinović, David Jelušić i Ivan Iličić  koji su ostvarili sjajan uspjeh i osvojili treće mjesto i brončane medalje. “Iznimno smo ponosni na naše policijske službenike  koji su u svom svakodnevnom radu profesionalni i odgovorni te im čestitamo i vjerujemo da će i dalje nizati sjajne rezultate kako u sportskim aktivnostima tako i u daljnjem obavljanju policijskih zadaća!” poručili su iz PU požeško-slavonske.

IZVOR: PU PS

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn