SJAJAN NASTUP – Judo klub Slavonac osvojio pet medalja u Bijeljini

Datum objave: 17. 9. 2023. | Kategorija: IZDVOJENO, Sport

ČAGLIN – Judo klub Slavonac nastupio je 17.9.2023. sa 7 judaša na međunarodnom judo turniru Trophy of the Panter u Bijeljini koji je okupio 540 judaša iz čak 10 država ( Srbija, Rumunjska, Bugarska, Makedonija, Češka, Mađarska,Crna Gora,Ukrajina, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

Bruno Bluha odradio je fantastične borbe te sa 4 pobjede osvaja zlatnu medalju. Filip Šutić u istoj kategoriji na žalost gubi borbu za brončanu medalju i turnir završava na 5 mjestu. Iva Čančar se vratila na stare staze te sa 4 pobjede osvaja zlatnu medalju. Ivano Bošnjak sa 3 pobjede dolazi do finala u kojem je u tijesnoj borbi nažalost izgubio i okitio se srebrnom medaljom. Ema Blagojević sa 1 pobjedom i 1 porazom osvaja brončanu medalju. Ivona Švajda nakon brzo riješene prve borbe lakše se ozlijedila u drugoj borbi i nije nastavila daljnji turnir no svi koji poznaju Ivonu znaju da ju ovo neće spriječiti da nakon što se oporavi zablista ponovno na turniru i nastavi dominirati kako je i do sada.

“Za kraj bilježimo rutinski odrađen turnir Lane Knaus koja je sa 3 pobjede osvojila zlatnu medalju. Zadovoljni smo odrađenim borbama, ušli smo u turnirsku formu i veselimo se slijedećem natjecanju za 2 tjedna u Zagrebu.” naglasio je trener Judo kluba Slavonac Robert Garc.

TEKST: S. P.                        FOTO: JK Slavonac

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn