SISCIA JAZZ CLUB – Damir Kukuruzović Django group & Mozes Rosenberg: glazbena poslastica koja se ne propušta!

Datum objave: 15. 2. 2020. | Kategorija: Scena

Damir Kukuruzović već cijeli niz godina nastupa s najvećim imenima gipsy jazza u svijetu, kao što su Paulus Schäfer, Gismo Graf, Stochelo Rosenberg, Wawau Adler, Yorgui Loffer, Ludovic Beier i mnogi drugi koje je doveo i u Hrvatsku. Na tome nije stao, već naprotiv. Koračajući prema naprijed u glazbi, Kukuruzović u travnju dovodi najmlađeg gitarističkog genija iz dinastije Rosenberg, Mozesa.

Ovaj virtuoz je već kao šestogodišnjak pokazivao znakove glazbene genijalnosti. Danas slovi za jednog od najznačajnijih akustičnih gitarista svijeta, nevjerojatne tehnike i osebujnog stila. Zajedno s Damirom Kukurzovićem i Django Groupom 3. travnja 2020.g će nastupiti u Siscia jazz clubu.

Kukuruzovića pak očekuje još jedan svjetski virtuoz u ovoj godini. Naime, nekoliko će koncerata u srpnju održati i s Paulusom Schäferom koji će, uz Gismo Grafa i Sinana Alimanovića, gostovati na najnovijem Kukuruzovićevom albumu čiji izlazak očekujemo koncem godine. Ovim koncertima kao i ljetnim programom jazz festivala Sisak je ucrtao na glazbenu kartu svijeta. Zapišite u svoj koncertni itinerer!

TEKST: S. P.      FOTO:Press/ D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn