SAT ZA PLANETU ZEMLJU – Aklea Neon uz svjetlost svijeća predstavlja eko svjesnu Hrvatsku za WWF Earth Hour  

Datum objave: 28. 3. 2020. | Kategorija: Scena

OSIJEK/ POŽEGA – Bugarski ured Svjetske organizacije za zaštitu prirode World Wildlife Foundation pozvao je osječku glazbenicu Akleu Neon da svojom pjesmom “Zovi ju mama” uz svjetlost svijeća prenese poruku bliskosti s mamom Zemljom i time bude predstavnica eko svjesne Hrvatske.

Earth Hour – Sat za planetu Zemlju je trenutak kada milijuni širom svijeta svakog ožujka (ove godine 28.03. u subotu od 19:30) isključuju svjetla na jedan sat kako bi pokazali svoju nepokolebljivu predanost zaštiti prirode.

Bugarski ured Svjetske organizacije za zaštitu prirode World Wildlife Foundation pozvao je osječku glazbenicu Akleu Neon, koju su upoznali i  Požežani na prošlogodišnjem Aurea fest Art parku, da svojom pjesmom “Zovi ju mama” uz svjetlost svijeća prenese poruku bliskosti s mamom Zemljom i time bude predstavnica eko svjesne Hrvatske.

Uz Akleu u subotu od 19:30 do 20:30 svoje pjesme izvest ce i glazbenice iz Finske, Austrije, Brazila, Njemačke, Bugarske i Italije. Live stream Sata za planetu zemlju održat će se na  FB stranici WWF Bulgaria  Tada isključite svjetla i uključite se u prijenos uživo.

TEKST: S. P.     FOTO: S. P. (arhiv)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn